Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Je to sranda. Píšeme si svobodně na stránkách soudruha Bureše. Podobně hovoří i kolegyně na náměstí k Našistům. Nohavica v Praze koncertuje a zase říká - "Urva, tato válka není moje". Asi stále zaklet v komunismu. Ševčík šel na hřiby a zjistil - Nejlépe rostou u Muzea! Tak potkal dalšího mykologa-Popelku. Vznikla tahanice o mýtinku. Co by moji rodičové za tuto svobodu dali? Otec se pyšnil zápisem-"Odeslán do prádelny vlny.Za účelem sžití se - s dělnickou třídou". Vidíte sama. Dnes může blábolit, zpívat i psát - Kdo chce, co chce ... :-)

8 6
možnosti
LH

A co nová paní kancléřka? už má prověrku? to už Vás nepálí co?;-D

4 2
možnosti
Foto

Protože co je pravda a co lež, dokáže definitivně rozpoznat jenom čas.

Zdroj: https://danielakovarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=799611

Paní senátorko, píšete také o zastrašování, vyřazování, odrazování... Tím by se jistě dalo nazvat i to, o čem mluvil A. Babiš na brífinku ANO , zdvihaje v pravici PahaIN s článkem pana Holoubka a o čem také mluvil s Thomasem Kulidakisem - o "největším hnusu" na našich školách.

Nepodezírám Vás z toho, že byste čas považovala za bytost, která občas vejde do soudní síně či kanceláře orgánu veřejné moci, aby občanům umožnila spatřit pravdu.

Proto bych se Vás rád zeptal na méně nadpřirozený jev. Jistě máte standardní vztahy se členy hnutí ANO . Už se Vám někdo z nich svěřil (svěřila), že právě jejich ratolest má tu zkušenost s oním největším hnusem a komu byla věc oznámena k řešení nebo na kterých školách to "řešení" (jak píše pan Holoubek) probíhá?

Nebo se Vám dostalo sdělení, že občanům ČR není nic do toho, ve kterých školách se jejich děti mohou s tím největším hnusem setkat?

Nebo jste shledala, že členové hnutí ANO neberou nijak vážně porušení zákonů č. 101 a 110 o ochraně a zpracování osobních údajů vynucených učitelem na celé třídě nezletilýcn náctiletých?

Nebo jsou snad členové hnutí ANO tak vyděšení, že ve strachu z vyšinutých kantorů nedovolí víc, než ji zveřejnit bez ověřitelných informací a zůstat v anonymitě?

Děkuji předem za Vaše případné poznatky.

4 4
možnosti
Foto

Nemyslím, že bychom se blížili totalitní propagandě, to ani náhodou. Spíš se pohybujeme v podivném prostředí, kdy tzv. "progresivisté" si osobují právo diktovat a dirigovat a mnohdy však i výrazně škodí. Souhlasím s tím, že je nutno diskutovat a vysvětlovat, v některých oblastech jsou však takové snahy marné. Nemyslím však, že měly být aplikovány plošné zákazy, ale určitě by se mělo důsledně dbát na dodržování platných právních norem a jejich porušování trestat podle míry a zásluh.

6 4
možnosti
ZZ

Tak na učitelku stačilo k vyhození nahrávka uvědomělého žáka nějakého potentáta modrých strak a na vyhození ministra, který prokazatelně obcházel služební zákon ta nahrávka neplatí a nelze ji použít k vyhození ?

:-P

0 0
možnosti
VF

Dobrý den. Dovoluji si k vašemu dalekosáhlému povídání připojit následující textík, který jsem opsal kdesi na webu. Svět se točí pořád stejně a střet ideologií a jejich propaganda má ve všech dobách v podstatě stále stejný charakter. Lord Arthur Ponsonby byl britský diplomat a politik v letech 1871–1946. Určil 10 pravidel propagandy. Jsou to tato:

----------------------

1. Nechceme válku, jen se bráníme.

2. Za tuto válku je odpovědný výhradně ten druhý.

3. Vůdce našeho protivníka je zlý a vypadá hrozně.

4. Hájíme ušlechtilý účel, nikoli zvláštní zájem.

5. Nepřítel záměrně působí zvěrstva; my děláme jen chyby.

6. Nepřítel používá nelegální zbraně.

8. Intelektuálové a umělci podporují naši věc.

9. Naše věc je posvátná.

10. Ti, kdo pochybují o naší propagandě, jsou zrádci.

11 0
možnosti
JR

J37a78n 62R25á34ž

20. 3. 2023 15:54

Citací pravidel propagandy od Lorda Ponsonbyho v dnešní době jste zašel na hodně tenký led. Plně se s tím ztotožňuji, ale aplikovat to na aktuální dění na východě Evropy, by bylo možné brát jako provokaci.

4 0
možnosti
  • Počet článků 190
  • Celková karma 31,09
  • Průměrná čtenost 2303x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik