Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

;Dnes je 8 března. Svým třem ženám v rodině neblahopřeji. Důvod znají - Není důvod. Lidsvo se skládá, z žen a mužů. Jistě, jako velbloud a hrby, patří k sobě. Každý má svou roli. Ideální je pak fungující rodina. Lehce ovšem upozorňuji na jednu maličkost. Nejpodstatnější prvek té základní komunity? Tím je pochopitelně muž.Nic pobuřujícího, důkaz? Matka je jistá vždy.Svědomitý a pečující otec bývá již docela problém! Nedostatkové zboží. Umíráme dříve - Ani svátek nemáme ! Den matek? To je něco jiného ... :-)

4 2
možnosti
VF

Svátek máte! Dokonce dva. Mezinárodní den mužů - 19. listopad a den ptactva.;-)

3 0
možnosti
VF

Recept na život neexistuje. O tom, jak si kdo vytvoří svou životní bublinu a jak se dokáže adaptovat na své socioekonomické prostředí se vedou spory a diskuze ale žádný všeobecně platný závěr. A přes to všechno, v největší většině, se v rodinných vztazích dokážou prosadit evoluční role mužské i ženské a každá má svůj význam, vliv a váhu. Zrovna tak je velmi ošidné spekulovat o tom, jak, kdy, kde která ženská, nebo který mužský s kým v politice a veřejném životě "hýbe". Základním rysem existence osmi miliard přechytřelých opic na planetě je trvalá řežba o zdroje, vliv a dominanci bez ohledu na pohlaví.

1 0
možnosti
MB

Stejně zvláštní. Neznám žádnou slovutnou - Šéfkuchařku, básnířku, sochařku, nebo malířku. Co by vystupovala v pořadech o vaření. Nebo velebila veršem, štětcem či dlátem - Krásu muže! Přitom může! Furt dokola- Jaké MDŽ. Kde jsou ty pomníky neznámým chlapům?... :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 189
  • Celková karma 31,59
  • Průměrná čtenost 2315x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik