Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už byste toho populismu mohla nechat. Do Senátu jste se díky němu dostala, tak o co vám ještě jde?:-/

2 0
možnosti
Foto

Paní senátorka je důkazem toho, že u nás existuje svoboda. V jiné zemi by se tato osoba do senátu nemohla dostat. Rv

1 0
možnosti
JK

Kdybych byl konzervativec, tak stojím před senátem s cedulí "Né mým jménem". Naštěstí můžu sedět doma, nejsem konzervativec.

1 0
možnosti
PL

P52e28t45r 82L65o54r33e27n29c

31. 12. 2022 13:55

Máte to zapotřebí?

Takovými ne zcela pravdě odpovídajícími (a snad i od Vás neupřímnými :o) plky se podbízet nejspodnějším padesáti tisícům voličů?

Stejně je tímto od Tomia či Vrábela k sobě nepřelanaříte...

8 1
možnosti
Foto

Parkoviště před obchodními centry, podle paní senátorky, sice jsou plná, ale to si jen lidé přijeli svými auty podívat na výlohy:-) Hotový obraz zkázy:-)

12 0
možnosti
Foto

A z obchodních center vyjíždějí s vozíky s atrapami zboží.

3 0
možnosti
MV

Máte tohle zapotřebí?

6 0
možnosti
JS

Pochybuji že by se Plzeň výrazně lišila od Prahy, kde nákupáky narvaný, hospody narvaný, vánoční večírky po dvou letech covidu taky normál. Teď zrovna ve zprávách, že cestovky mají rekordní sezonu, restaurace na Silvestra komplet rezervované.... tak nevím, tohle vám možná budou veřit fans kolegyně Hamplové ;-D

13 0
možnosti
Foto

:-) Nevím. Možná jsou plzeňské Slovany specifické. Z 35 tisíc tamních obyvatel se Parlamentním listům podařilo potkat jen ty, kdo byli (v čase vrcholícího sporu mezi Babišem starším a Babišem juniorem) na straně tehdejšího premiéra. Ale možná byla reportáž zkreslena skutečností , že bylo osloveno pouze asi sedm respondentů, jejichž výrazové prostředky byly rovněž specifické . Takové exoty lze jistě najít v každém městě, když "investigativci" trochu ohnou svůj pružný hřbet.

1 0
možnosti
Foto

Děsí mne pomyšlení, že autorka patří mezi naše zákonodárce.

7 1
možnosti
RK

Naštěstí je to marginál a je jisté, že z jejího pera žádná norma nevypadne. ;-)

1 1
možnosti
Foto

V kontextu Vašeho bájivého lhaní o zákonem formulované úloze manželství vnímám s rozpaky slova "my normální".

Ale souhlasím s tím, že řada lidí přežila snadno i období rudé. I období, jež nazýváte fialovým, lze jistě snadno přežít a ještě v něm něco trhnout i na válce vedené Ruskem na Ukrajině (jak vyplývá ze zprávy BIS).

Držet při sobě - to je však v rozporu se zájmy těch, o nichž se zpráva BIS zmiňuje, není - liž pravda? Dokonce je to pravým opakem . Tím chci více než jen naznačit, že v ČR je řada politiků, kteří by uvítali, aby občané stáli při sobě a jednotně když ne v podpoře Ruska, tak alespoň v odmítání pomoci Ukrajině. A když ani v tom nelze dosáhnout většinové shody v řadách občanů, tak alespoň společnost nepřestávat krmit ruskou propagandou, aby byla dostatečně oslabena.

V té souvislosti si dovolím ještě dodat, že Vaše senátní kolegyně Zwyrtek Hamplová, která se jistě cítí být také normální, je rovněž pozoruhodná lidská bytost.

9 0
možnosti
MB

Výtečná satira, pobavila děkuji. Ještě bych tam šoupl něco o Dědově míse. O lesích markýze Géra - jsou bez konce. O palácích - z krve mé a potu. Pochopitelně o potížích při sběru klestí. Jinak souhlas- Zle matičko, zle- Schwarzenberci zde !... :-)

10 1
možnosti
  • Počet článků 189
  • Celková karma 31,59
  • Průměrná čtenost 2315x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik