Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J31a34n 18D53o46u60š85e80k

5. 12. 2021 19:20

A proč by někdo s mocí, mediální nebo politickou, nemohl rozdělit bandu tupců kteří po rozdělení přímo volají a touží? Však jim to dopřejme. Lidé jsou sice společenská stvoření, ale půtky a rozdílnosti jsou naší nedílnou součástí.

0 0
možnosti

J26o65s74e67f 96S35u87k

1. 12. 2021 13:55

Děkuji za blog, názor sdílím. Mediální bouře ve sklenici vody dnes a denně stále dokola..Kdo novináře učí, že bez katastrofy není zpráva?

3 0
možnosti

Na internetu je snadné a laciné si zaválčit a být generálem. Bramborový salát - to je nosné téma. Se salámem nebo bez? KarmaR^

1 0
možnosti

Se salamem je to uz vlasak. A co se tyce toho bramboroveho? Kdyz ne tisice, tak ho jsou aspon stovky. Kazdej ho dela jinak. Chutna mi ten svabskej od snachy, kterej kamarad Tony nazyva blbej. Ve slupce uvareny salatovy brambory nakrajeny na platky, ocet, olej, cibule, muze bejt i cersva okurka, sul, horcice a vse se to zaleje trochou hoveziho vyvaru. Ke smazenymu kapru se to nehodi, ale k sekany to nema chybu. Dokonce i s nejakou uzenkou nebo v lete ke grilovanemu masu.

1 0
možnosti

Vlastně máte pravdu, byť se to těch na první pohled nemusí jevit. Protože i na těch fórech je militantních vax/antivax po pár kusech na každé straně ...

1 0
možnosti

Tak to je v podstatě spor doslovného a přeneseného významu pojmu. A tento text vychází jen z doslovného významu pojmu "rozdělená společnost", pokud tedy doslovný význam "rozdělené společnosti" definovali tak, že je to společnost, v níž se příznivci rozdílných názorových skupin budou tělesně nebo slovně napadat.

Jenomže autorka už se nevyjadřuje k tomu druhému, přenesenému pojmu významu rozdělené země. V tomto významu totiž říkáme, že společnost se dělí podle os určitých názorů a tyto polarity se pak projevují ve veřejné diskuzi. A v tomto slabším smyslu už by se asi dalo mluvit o tom, že nás dělí určité názory

0 0
možnosti
Foto

Je, na dvě půlky, jako u každého člověka. Levá půlka, pravá půlka a normální lidi jsou tam uprostřed. ;-D

1 0
možnosti
Foto

I19v49o 76C35i18l78i98c19h

30. 11. 2021 18:52

To jako fakt přímo TAM? ;-D

2 0
možnosti

Je rozdělená, mě to dávají lidé najevo, "ty už mezi nás nepatříš, my tě tady nechceme, si vrah a neočkovaný zrádce, říkal to vůdce !" tohle jsem zažil o víkendu na jedné akci, mě už se ani mezi lidi nechce chodit, z covidu se stalo normální náboženství a lidé uvěřili :-/

3 2
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
8 0
možnosti
Foto

Jednotný názor, jednotné směřování ke světlým zítřkům, dokonce neochvějné, už jsme tu měli. V 89. jsme se toho konečně zbavili. Některým holt ale asi pořád chybí, proto stále naříkají nad "rozdělením společnosti".

4 0
možnosti
Foto

J18o73s70e28f 85B25á16r84t71a

30. 11. 2021 13:47

Nejvíce rozdělují společnost media a jak píše pan Kotyk je to dáno jejich intelektuální chudobou a přidal bych nenávistí.

13 0
možnosti

Myslíte pane Bárto ty různé Sputniky, AC24. CZ24.News, Aeronet, AENews, Protiproudy, Prolhané Listy, Zvědavce, Skryté Pravdy a další podobné žumpy? Pokud ano, i když nečekaně, Vám plácám: ;-)

3 7
možnosti
Foto

Pokud dochází k opravdovému rozdělení společnosti, které je možno považovat za nebezpečné či kritické, pak je to vždy uměle vytvořená nenávist, která je provokována politickou skupinou, která buď bojuje o moc nebo se snaží na mocenské pozici udržet. Hlavní roli v dnešní době na této situaci mají pochopitelně média všeho druhu, která jsou většinou zneužívána, což je umožněno jejich vlastní intelektuální chudobou a svým způsobem i totožnou touhou po moci, která by jim umožnila myšlenkově ovládat společnost.

15 0
možnosti
  • Počet článků 189
  • Celková karma 32,04
  • Průměrná čtenost 2315x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik