Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PA

Je to taková ovečka, která bude jako první vyžadovat pro své blízké zdravotní péči. Ona nic nepochopila... Tady přeci nejde o nějaké důchodce - nikdo jim život nezachraňuje... Tady jde o to, že když padnou nemocnice a lidi budou umírat na ulici nebo chodbách špitálů, tak se toho ujme chátra a bude občanská válka, rabování, apod... No a to ani AB nechce. On úplně kašle na lidi, podobně jako ostatní. Jen ovce pořád kecají o nějakém zachraňování důchodců proti jejich vůli. ;-D;-D;-D

2 6
možnosti
Foto

I39v49o 15C91i17l80i45c53h

31. 1. 2021 8:32

Výborně jste to popsala R^ A dovolil jsem si na Váš článek reagovat:

https://cilich.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=764885

6 3
možnosti
JP

J82a37n18a 66P

31. 1. 2021 7:50

Pani Kolarive uz by mel nekdo rict, ze by bylo lepsi, kdyby si sedla k te televizi a dala si nahubek...bez ohledu na to, jestli je nebo neni Covid. Urcite by tim lidstvu prospela vic.

1 26
možnosti
JK

A co se Vám nelíbí ? Že není zmanipulovaná jako Vy ?

11 1
možnosti
DP

Dobře to napsala Daniela Kolářová. Vláda a epidemiologové se neustále ohánějí tím, jak chrání seniory, že všechna ta opatření jsou hlavně kvůli seniorům. Jsou to všechno jen lži a záminky k ničivým opatřením proti nám všem. Ve skutečnosti Babiš a jeho vláda seniory zabíjejí strašením izolací a omezením zdravotní péče a připravují je tím o zbytek života.

19 9
možnosti
ZZ

Stejně hloupý, jako autorka blogu.

:-P:-P:-P

4 15
možnosti

Každý důchodce, který chodí do nákupáků za "společenským životem", jak píše paní Málková níže, by se měl do konce svého života stydět !!!

Kvůli ochraně důchodců už skoro rok nemůže většina dětí pořádně do školy, ale důchodcům chybí společenský život 8-o Bože, chce se mi z nich zvracet Rv

Ničíme budoucnost našich dětí, jen abychom chránili důchodce a oni se nestydí něco podobného vypustit z hu.. , pardon úst!!

Občas je liberální demokracie zlým snem, když i někdo takový, má volební právo ;-( Rv

1 35
možnosti
EP
Foto

Takže je raději přestaneme chránit a budeme se dívat, jak se několik týdnů dusí než umřou?

Ano, moje maminka trpí osamělostí, i když si každý den dlouze telefonujeme a vídáme se dost často a chodívá ven s rouškou s kamarádkami.

Ale můj tatínek byl od předloňského prosince (ještě před covidem) šest týdnů v nemocnici kvůli nemocné srdeční chlopni. Celé týdny nemohl dýchat, dusil se. Bál se usnout, že by se mohl ve spánku udusit. Měla jsem z toho noční můry, budila jsem se v noci s představou, jak tatínek zoufale lapá po dechu a nemohla jsem už znovu usnout.

Skutečně chcete spoustě lidí "dopřát" takovou hrůznou smrt? Chtěli byste tak snad jednou sami umírat?

Opravdu vám není líto dětí s multiorgánovým selháním? Asi vám připadá, že to postihuje jen málo dětí, tak to ani moc nevadí, ne?

Dost velké procento i mladších lidí s lehkým průběhem má dlouhodobé a možná trvalé následky. Řeknete jim, že to je v pořádku, že přece lockdown zabíjí důchodce osamělostí, tak ho zrušíme?

Pan profesor Flégr už loni na jaře psal, že čím víc necháme virus šířit, tím snáz budou vznikat mutace, z nichž některé mohou být i mnohem horší. A zatím se ve všech předpovědích dost přiblížil skutečnosti. A mutace jsou tu.

Všichni lidé, kteří odmítají nosit roušky a dodržovat rozestupy a nakazí někoho dalšího nejen ohrožují konkrétní lidi kolem sebe (a vzniklé řetězce dalších nakažených lidí), ale také zhoršují situaci, která tím pádem vede k přísnějším opatřením, mnohem delšímu lockdownu a ke zvětšení ekonomického propadu.

19 28
možnosti
PC

Vy máte dost, p. Munzarová.Rv

13 8
možnosti
JL

Já z toho děsu z izolace mám dojem, že je to otázka životní filozofie - já coby introvert žádnou velkou izolací netrpím, trochu postrádám rodinu a občasné pivo v hospůdce se syny, ale to se dá vydržet. Pokud je nějaká stařenka zvyklá sedět každý den v cukrárně s kámoškama, nebo v parku nebo jinde, holt by měla zkusit reset.

7 12
možnosti
IM

Jsem senior a musím s vámi jen a jen souhlasit.Nechceme žít v izolaci zbytek života,takový trest si nezasloužíme.A doufám,že mě zas nějaký inteligent nezačne posílat pomáhat na covidová odd. nemocnic nebo nechávat umřít bez nároku na péči. Do systému jsem přispívala 52 let.

38 1
možnosti
JS

J13o74s65e13f 95S39u76k

30. 1. 2021 17:17

takže všechno špatně? hurrá k životu bez roušek, bez opatření proti šíření infekce C19? Nemáte lepší nápad, než se chytit s Klausem za ruku?

7 21
možnosti
IB

Noste vy sám respirátor, nemusí vám pak vadit, že ostatní nemají roušku, ať se každý chrání sám

14 3
možnosti
  • Počet článků 190
  • Celková karma 30,06
  • Průměrná čtenost 2303x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik