Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AP

To ale dobrotrousilové nepochopí, Ti na nás budou páchat dobro, i kdyby nás to mělo stát život...

24 1
možnosti
MK

Líp bych to nevyjádřila, děkuji

7 2
možnosti
Foto

Pravdivé. Díky. Za ně nikdo nebojuje na náměstích. Nejspíš by měl.

3 2
možnosti
MM

To, že senioři psychicky trpí je fakt, ale vinit primárně nastolování restrikcí vedoucích k zabránění kolapsu zdravotnictví, považuji za demagogii. :-(

Neohánějte se babičkami.

12 13
možnosti
Foto

I25v36o 17C27i92l95i58c61h

31. 1. 2021 11:26

Babičkami se v první řadě ohání zastánci těch restrikcí.

22 4
možnosti
VV

Mnoho plytkých slov, kde je řešení? Hezky se to čte, to je vše.

4 8
možnosti
Foto

Většina věcí žádné řešení nemá. A na konci je smrt. Smiřte se s tím.

9 0
možnosti
MH

Je to pravda. Držím palce, ať ustojíte útoky zdejších diskutujících.

12 1
možnosti
MK

Svou sebestředností a egem ohrožujeme jeden druhého a na seniory se jen vymlováme. Nemàm nic proti, pokud budou nemocnice poloprázdné, pak se promořujte jak chcete, ničte si plíce, srdce, jatra atd....,ale v současném stavu v nemocnicích to není na pořadu dne.

8 0
možnosti
Foto

Koronavirus tu s námi stejně zůstane. A než se situace normalizuje, tak se musí populace několikrát dokola promořit a kdo to neustojí, půjde z kola ven. Takhle to bylo historicky se všemi epidemiemi. Smiřte se s tím. Před rokem jsme měli možnost zabránit rozšíření nemoci mezi populací, technicky jsme k tomu byli mimořádně způsobilí - narozdíl od předchozích generací. Jenom naše malost a chamtivost vedla k tomu, že jsme efektivně neudělali vůbec nic. Chyba pak plodí další chybu a takhle to vršíme jedno na druhé. Ve výsledku pak bude úřadovat výhradně příroda a zde se vracím na začátek tohoto příspěvku - kdo není fyzicky ustrojen k tomu, vyrovnat se s opakovanou nákazou, prostě zemře. Buď letos, nebo v průběhu dalších 5 let. V naší společnosti očekávám během té doby statisíce nadpočetných úmrtí. Příroda je příroda, můžeme mít každý sebelepší smartphone a kolik chceme hadic narvat člověku do krku, ale příroda si cestu k cíli stejně najde. A čím víc si budeme lhát do kapsy, tím tu cestu bude nacházet snadněji. Zdravím Vás a přeji Vám pěkný slunečný a mrazivý den. Na poslední cestu je to jednoznačně nejfajnovější počasí.

9 0
možnosti
PH

Naprostý souhlas, zeptal se někdy někdo těch babiček a dědečků, jak chtějí oni prožít zbytek svého života?

27 2
možnosti
Foto

Tak to bych Vás chtěl vidět jak se zrovna na tohle svých blízkých ptáte. Já jsem drzý dost a dost ale něčeho takového bych se jaktěživ neodvážil. Takový dotaz totiž v obecném povědomí implikuje jen jeden obsah: "A kdypak už ulehneš naposled, má milá stařenko?"

2 1
možnosti
  • Počet článků 190
  • Celková karma 30,06
  • Průměrná čtenost 2303x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik