Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J90i83r77i 52C51i12z

15. 5. 2020 12:44

Popsal jste to naprosto presneR^. Nejen ze je to neuctive k damam, ale "novinarska zumpa" v honbe za necim sprostym se nezastavi pred nicim. Absolutne neni nic jim po tom, zda ministryne se cese doma nebo nekde jinde. Nebo zda mluvi anglicky ci nikoliv, to je pouze jeji vec. Ovsem temto dusevnim mrzakum z "blogu a diskuse" odchovanym komunisticko-socialistickym rizenim neni jiz nic svate, ani respekt k zenam.

7 6
možnosti
Foto

Vy v tom máte správný hokej... Tak za prvé - je nám hodně do toho, kde a kdo paní ministryni češe, protože tahle otázka padla ve chvíli, kdy žádný kadeřník nesměl oficiálně česat jinou hlavu, než tu svou a to právě z rozhodnutí vlády, jíž je paní ministryně tak nějak členem. Za druhé - není její věc, zda mluví anglicky, protože nás, jako celý národ, reprezentuje v zahraničí při hodně důležitých jednáních, která se týkají nás všech. I když ano, může tam mít tlumočníka a nikdo by jí to neměl vyčítat, co je jí vyčítáno je to, že o své údajné schopnosti rozumět a mluvit anglicky jen mlží a ve svém CV doslova lže. A za třetí - psát o kriticích zrovna této vlády, že jde o , cituji vás - "duševní mrzáky odchované komunisticko-socialistickym rizenim" je hodně chucpe. Kdybyste nevěděl, co slovo chucpe znamená, hledejte, snad najdete...

9 0
možnosti
AM

Nafouknutá bublina. Babiš to určitě ví, jaká je úroveň její angličtiny. Jako bývalý ministr financí je schopen to na mezinárodním fóru v pohodě zastřešit. Když to nevadí jemu, tak většině lidí také, možná pár novinářům hledajících sebezviditelňující "senzaci".

6 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
JK

Hyeny novináři a proradná opozice donutili nejlepší "strážkyni" lhát a vůbec je jim jedno jak hrozně maká. A co víc, novináři můžou za to, že neumí jazyk.

Neschválí se návrh opozice a za několik týdnů se to samé schválí jako návrh vlády, vše v krizovém režimu, protože to hrozně spěchá a nesnese ani hodinu odkladu.

Skutečně velmi trapná obhajoba. Tady to s tím lhaním už přehnala, naučit se anglicky do druhého dne nejde, to není jako přepsat číslo v tabulce.

Vzpomínám na Andreje, v křesle ministra financí, jak se potupně vysmíval Sobotkovi a jeho chabé angličtině (Nebyl on tenkrát taká hyena?). Úspěch vyjednávání se prý skrývá v neformálních schůzkách bez tlumočníků. Už se těším jeho na stejné výroky na adresu Schillerové. To si přece nenechá ujít, nebo jo?

3 3
možnosti
Foto

Za jazykový handicap poděkujme oslavovaným buditelům. Také vlastencům, kteří nás odtrhli od Rakouska-Uherska a komunistům, kteří nám nedovolili cestovat na Západ a nutili nás učit se jen rusky.

4 1
možnosti
MM

To se asi paní ministryně moc netýká, při nástupu do vysoké funkce si měla uvědomit své limity.

4 1
možnosti
JP

Tato vláda má ve sněmovně většinu? Jen díky kolaboraci s bolševiky.

2 2
možnosti
Foto

Je to smutné, ale z porovnání s Fialou, Kalouskem, Bartošem či Okamurou vychází Filip povětšinou jako vítěz. Momentálně nemáme opozici na patřičné úrovni.

5 1
možnosti
PK

Novináři jsou a budou vždy hyeny a to prodejné, na to jsem si již zvyknul. Co se týče pani ministrině, tak fakt nevím jak hovoří, ostatně nejsem si jistý kdo mluví a rozumí ve vládě, kromě AB jich tam asi moc nebude a v řadách opozice to bude asi podobné, i když čím mladší ročník, tam pst. znalostí stoupá....

7 0
možnosti
MM

Přečetl jsem si Váš článek a článek pana Peka na stejné téma.

Zatímco článek pana Peka obsahuje mnoho logických názorů.,faktů a souvislostí, ten Váš je jen snahou, někdy až trapnou, snahou o obhajobu paní ministryně a to za každou cenu. Rv

3 5
možnosti
Foto

Doma se učením cizího jazyka dají získat slušné pasivní znalosti. Třeba i číst knihy v originále. Aktivní znalosti se však dají získat jen pobytem v cizí zemi a stejně tomu vždy bude něco chybět - viz čeština Slováka Babiše. Stejně jako se nedívám na TV Seznam, nebudu ladit ani tuto stanici.

6 0
možnosti
Foto

Víte, často s Vámi souhlasím, dnes jsem ale na vážkách. Já osobně to vnímám tak, a nikomu ale nevnucuju to samé, že problém není ani tak v tom, zda paní ministryně opravdu vládne angličtinou, či nikoliv, ale v tom, že to o sobě dost sebevědomě tvrdí, avšak všechno vypadá tak, že to s tou anglinou v jejím případě nebude vůbec dobré... Novináři a opozice ani tak nejdou po tom, jestli umí, nebo neumí, ale po tom, že lže...

8 4
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,92
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články