Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Řeknu to snad zcela jasně a pochopitelně i pro prostoduché:

Mnozí z vás se mají líp a žádné hrůzy nevidí, protože se to přes média nepustí, a vy ani vidět nechcete. Zkuste vstřebávat informace, kterých je dost a dost. Zkuste od obrovsky bujícího státního aparátu, pokračujte přes stagnující zdravotnictví, přes neustále se zhoršující dopravní infrastrukturu (přes polovinu krajských silnic je v havarijním stavu a zhoršuje se to), přes kumulující se výbušninu jménem důchodový systém (který za deset dvacet let nemáme šanci uživit), rostoucí státní dluh v době nejlepších hospodářských výsledků v dějinách, kašlání na opatření proti suchu (jsou nutná okamžitá nařízení pro zemědělce a lesáky), a tak se dá pokračovat dál a dál. Jsou to věci, které vy nechcete vidět, aktuálně na vás nijak nepůsobí, ale pro naše děti bude každý jeden z nich průšvih gigantických rozměrů, se kterým nemají šanci si poradit při zachování stávající životní úrovně.

ANO, vy se máte líp, ale po vás potopa. Rv

21 8
možnosti
ZD

V jakékoliv době byla hromada podobně jmenovatelných problémů. Aktuálně je tady situace, kdy se mnohé začíná konečně řešit. A strašáků potopou či spálenou zemí bylo pokaždé také dost.

6 9
možnosti
ZS

1. zvládnutí krize bylo hlavně zásluhou představitelů ČSSD, nikoli ANO. Hamáček dokázal narozdíl od Vojtěcha ochranné pomůcky nakoupit, dokonce i návrhy Venezuely Maláčové měly nějakou koncepci a smysl oproti Schillerové, která jen využila situace a protlačila šílený návrh, že dalších sedm let může neomezeně zadlužovat zemi. Babiš pak nedokázal vyřešit vůbec nic, jen kontroloval, zda mají supermarkety dost Kosteleckých uzenin a sliboval osobně rozvážet neexistující roušky.

2. Babiš nemá vizi ani program. Pouze oportunisticky reaguje podle doporučení svého PR týmu na nálady veřejnosti, a pokud v posledních dvou obdobích realizuje nějaký program, je to program ČSSD.

3. pravice dozajista udělala mnoho chyb, chybí jí charizmatický lídr a mnoho dalšího, ale program to rozhodně není. Její problém je hlavně v tom, že lidem začal štědrý stát vyhovovat, a neptají se, kdo za tu hostinu jednou zaplatí.

18 5
možnosti
ZD

Dovedete pobavit ctěný jmenovče...

1 6
možnosti
PJ

No k vaší cti slouží to, že se k tomu šmejdovi veřejně hlasíte. To moc koblih neudělá. Jinak vynášet do nebe to, že je na něm pozitivní, že je to zloděj a lhář, to už moc normální není. A to že nejdete k volbám do EP, protože tam poslanci donáší a práskají na svého premiéra? No že vám zrovna tohle vadí, když váš guru je sám konfident StB......

10 6
možnosti
MC

No Babiše potřebovali obě hlavní strany a on je...ale dle mě asi došlo k tomu, že buď chtěly hodně a nebo neposkytovaly protislužby v hodnotě zaplacené...No a tak si Andrej řekl, proč mám platit těmto dvěma stranám a nemít to pod kontrolou, když mě vyjde levněji si založit vlastní stranu a ANO bylo na světě....

2 0
možnosti
MC
ZD

Souhlas. Našemu státu stále chybí karierní politici. Lidé, kteří jsou čitelní a jejich vývoj lze sledovat od počátků. Ti co se producírují na tribunách a říkají si politici se většinou zabývají politikařením a slavný je ten, který v sobě objeví jakés takés manažerské schopnosti. Babiš se ze schopného manažera stal aktuálně politikem. Stát se dá a musí z velké části řídit jako firma. A pro rozumné voliče je přijatelnější schopný manažer s chybami než bezchybný (i když takového neznám) politik.

1 1
možnosti
Foto

ANO - Bureš, usvědčený STB agent se má určitě líp než my všichni. Jednou ten penězotok vyschne. Z principu Babiše NE.

13 10
možnosti
RK

R29a47d50e47k 13K25o74h69u72t

12. 5. 2020 22:24

Takových bylo, je a bude co se mají líp a nedosáhli toho zrovna zákonnými a morálními postupy. Takový pan Kellner, třeba. Jeho firmu resp. lidi dosazené jeho firmou jsem zažil takříkajíc v přímém přenosu...

1 0
možnosti
Foto

I30v72a77n 31M71a15r55e82k

12. 5. 2020 20:58

Pro někoho zděšení, pro jiného naprostá pohoda. . . . A to je velmi dobře. R^ [>-]

11 2
možnosti
PJ

Je pravdou, že Babiš vyšplhal po hřbetu ODS i ČSSD pomocí intrik, ohýbání zákonů, jednání na hraně ve střetu se zákonem. Nyní pokročil, jelikož je za hranou zákona a voliči koblížka ještě tleskají. Kdo přemýšlí a nebaští vše co koblížek vypráví, udělá si rozbor, tak dojde k nevolitelnosti koblížků. Poslední dobou mám pocit, že pokud by byla hranice pro přístupu k urnám IQ 100, tak by ani jeden koblížek se nedostal do parlamentu.

12 14
možnosti
PV

P28e98t45r 19V23e54p37r41e72k

12. 5. 2020 21:21

Ano, Babiš vyšplhal po hřbetu ODS, TOP a i té ČSSD, protože národ již měl plné zuby těch jejich křiváren, lobistů, kmotrů a malých domů. Je to daň tomu, že ještě nejsme vypilovanou demokracií a to prorůstání peněz různých lobby tu má dobrou živnou půdu , i když už si ti loupežníci nemohou tak vyskakovat, tak jak mohli dříve. Babiš je nutné přechodné období, které snad odstřihne staré struktury od penězovodů a snad se najde nějaký český Kurz, který nastolí jiné časy....Ale na jeho odchod je ještě brzy.

6 6
možnosti
MS

Neuvěřitelný bláboly. Tolik nesmyslu v jednom blogu.

7 11
možnosti
ČP

A co je v tom blogu špatně, pane? Vysvětlíte?

0 0
možnosti
JS

Jen si dovolím oponovat, že povinná účast ve volbách není porušením občanských svobod, účast neznamená povinnost volit, ale jen se zúčastnit, můžete klidně vhodit prázdnou obálku nebo neplatný hlasovací lístek.

Jen ještě doplním, že můžeme poděkovat právě ODS a ČSSD, že nám tady vyrostl Babiš a ANO.

6 1
možnosti
MK

...pokud máte možnost vhodit prázdnou obálku,je to jen šaškárna a další důvod nic nenařizovat.Ale to by měl zdravý rozum vědět...

0 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik