Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Tak Babišovi nejde o voliče, ale o lidi. Jako kdyby to Prchal do kamene vytesal.

2 0
možnosti
JD

J79a71n 66D21o64u34š53e49k

14. 5. 2020 0:05

Víte, a pak jsou lidé jako já. Sice jsem Babiše nikdy nevolil, ale možná mu to tentokrát hodím, protože mě baví kvičení dnešní opozice. Za korona-krizi mu dávám palec nahoru i přes různé voloviny. Ty se dali čekat, ale neustálé kopání opozice mě zhusta nebaví už notně dlouhou dobu.

24 4
možnosti
JD

J64a97n 49D72o83u96š80e70k

14. 5. 2020 0:08

Také mě nebaví jednání příznivců opozičních stran. I když jsem volil jednu z nich tak jsem za jakýkoli nesouhlas s nimi označen za koblihu, sektáře a to ještě vypichuji slušné výrazy. Prostě a jednoduše, tito lidé dělají svým stranám medvědí službu. A za ty roky už mě to přestalo bavit do té míry, že to ANO hodím. Pak si to možná hodím, ale budu rád, když opozici zas o kousek shodím. Protože mě prostě s...u.

18 1
možnosti

Knock out ne knot -aut....

A měl byste si všimnout, co zástupci ANO v Bruselu provádějí, to je katastrofa..a naopak zvednout zadek a k volbám do EP jít.

0 0
možnosti
RK

R82a40d50e34k 10K11o72h86u55t

13. 5. 2020 22:54

A proč jste nezvedli ve všech minulých volbách? mohli jste mít zástupce par-excellence na všech úrovních a být v olrajtu a ne furt nadávat na to, že žijete s hloupými koblihami, které vám zničily život...

5 0
možnosti
PB

P61e80t65r 24B41r41o86ž

13. 5. 2020 17:37

A víte co? Já Babiše všem jeho voličům ze srdce přeju.

Tady je prostě pořád ca 30% lidí, co dřív volili socany a komunisty, teď Babiše, zítra jiného populistu. A nechápou, že právě populisti nejvíc škodí právě jim.

Normální člověk se o sebe postará. Volič socanů a Babiše těžko ;-)

1 1
možnosti
RK

R28a85d19e27k 84K95o94h96u69t

13. 5. 2020 20:00

Nejsem volič Babiše, nikdy jsem po státu nenatahoval ruku, nejsem přesvědčený o tom, že antibabiš bratrstvo tvoří normální, slušní lidé.

8 0
možnosti
AW

A73l70e76š 57W42o13l60k67e52r

13. 5. 2020 15:45

"Babiš dostál zákonům této země"

"To, co předvedl od začátku koronavirové krize, by se mělo tesat do kamene"

Člověče, vy asi žijete úplně jinde než já. Zkuste trochu vstřebávat informace i od jinud než z iDnes.

5 8
možnosti
OS

A stezky pana Schmarzce, že k volbám chodí vzorně jen komunisti, by neměly smysl.

Jak to tedy je?

1. Stezky pana Schmarzce, po kterých k volbám chodí vzorně jen komunisti...(že by i pan Schmarz?)

2. Stesky pana Schmarzce, že k volbám chodí vzorně jen komunisti... (ach, ten češtin)

Je fakt, že píár premiéra je velmi kvalitně vymyšleno, zrovna tak jako jeho lumpárny v minulosti i dnes. V tom se neliší od smečky z jeho populárního ANO, ČSSD, ODS, TOP09 a dalších politických gaunerů. Když Rath tvrdil po svém zatčení, že je jen malá ryba, tak jsme si mysleli, že si snad dělá srandu. A on měl, mrška, pravdu. Ale to je tak pořád a patrně i ještě dlouho bude. V politice se uhnízdí nejčastěji lidé, kteří si s morálkou a poctivostí právě moc netykají. A netýká se to jen ČR. :-(

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za opravu pane Stránský. Opravdu si dávám pozor. Na stezky mi to asi opravil počítač, kterému slovo stezka připadlo asi správnější. Já jsem skutečně psal stesky, protože si pan Schmarcz posteskl, že k volbám chodí málo lidí. Jinak uznávám, že je to i tak krkolomná věta. Tedy stesky - už to opravuju.

0 0
možnosti
KS

Nechápu, jak si někdo může myslet, že zájmy Česka nepoškozuje ten, co dělá nepravosti, ale ten, co na ně upozorní. A stále se tu upozorňuje na podivné kšefty pravicových politiků, před deseti lety. Ti lidé už v politice většinou nejsou a na ty nové se hledí, jako by byli jejich reinkarnací. A přehlížejí se podivné kšefty levice, jako Bamberk, Olovo, privatizace Liberty, Rath, rozkrádání eurofondů Severozápad, privatizace moci Agrofertem, obskurní postavy okolo Zemana atd. Vím, že se nadhodí argument, že Rath už není v ČSSD a Rath netvoří celou ČSSD, stejně jako ANO netvoří různí podnikatelští vykukové typu pana Stuchlíka, ale Řebíček a Langer taky nedělají celou ODS.

11 3
možnosti
PK

"Nechápu, jak si někdo může myslet, že zájmy Česka nepoškozuje ten, co dělá nepravosti, ale ten, co na ně upozorní."

To jste si za ta léta nevšiml, že to je zcela typický způsob komunikace přívrženců sekty ANO? :-/ Dělají to tak úplně všichni - od předních politiků až po některé mé příbuzné, se kterými jsem se na toto téma "pokoušel" diskutovat.

6 0
možnosti
Foto

Kdyby byli naši politikové hnutí ANO skutečnými manažery, jak o sobě často rádi tvrdí, mohli dokázat úplně totéž, co Čína. Ačkoliv záhadně umí sama "vyrobit kdeco", v případě roušek tomu bylo poněkud jinak. Ještě koncem listopadu, kdy se v Evropě nic moc o této chorobě nevědělo, skoupila Čína v tichosti po celém světě zdravotnické roušky a potom s nimi za 5 měsíců za nemalé peníze zachraňovala svět - přesněji přednostně ČR a kus Evropy. A protože manažeři ANO nic takového nedokázali, musela jet vládní delegace dělat na letiště opičky, vítat čínské letadlo a děkovat za nakoupené roušky. ;-)

11 6
možnosti
SR

Pane Šindeláři, sice hezky opakujete nesmysly o rouškách, ale lepší by bylo si zjistit čísla. Oni sice zpočátku zcela legálně nakupovali roušky (většinou v Číně vyrobené), ale již koncem ledna posílila jejich výrobu na konečných 120 milionů roušek denně (to není překlep, ale fakt). A právě s těmi po nasycení svého trhu obchodovala, popřípadě je darovala s cílem z toho mít politický prospěch.

4 3
možnosti
Foto

I13v73a30n 25K58o60p36t20a

13. 5. 2020 7:54

Zpočátku jsem i celkem souhlasil ale poslední tři čtyři odstavce si říkám jak je možné najednou zabřednout do takových klišé.

Ne naše vláda nebyla v leccems první jak se nám snaží namluvit. Třeba i ty hranice měli například Slováci uzavřené dříve. A ze by měla v řešení čehokoliv nějakou vizi no to už je úsměvné. Viz veletoce kolem rousek, prý se řídí podle odborníků, jenze pak premiérovi napíše kdosi z Moravy a je vsechno jinak. Ale body to příčetlo to zase jo, zařídil to, pašák navzdory epidemiologům.

6 0
možnosti
FS

Vždyť je to tak jednoduché. Máme takovou vládu, jakou jsme si zvolili na základě jejího programu a předchozích zkušeností a ta vládne za normální situace tak, jak jí to dovolí ekonomická situace, kvalita opozice, kvalita senátu, kvalita státních zastupitelství, soudů, policie a do jisté míry veřejné mínění.

Chcete změnu? Tak nepište, že máte vysoké IQ a proto byste nevolili ANO, ale aspoň k těm volbám zajděte a hoďte to někomu jinému, který vaše vysoké IQ naplní štěstím, pravdou a láskou :-). Jo a ještě skutečnou svobodou, jsem zapomněl.

15 2
možnosti
ZD

Naprostý souhlas.

1 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik