Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J34a56n 28H14u59r19k20a

16. 2. 2020 4:01

žena je klenot který muže prezentuje a zdobí knihou sebepoznání a sebepoznávání na cestě životem ...(J,B. Hvězdný Poutník)

4 0
možnosti
AK

Já jsem si až do teď myslel, že údělem ženy je ležet půvabně na sofa a vonět...

6 0
možnosti
MB

Téma je věčné - vděčné. V podstatě celá naše historie je postavena na vztahu muže a ženy. Neuvěřitelné variace - Od Parise a Heleny - Po Evu Braunovou s Adolfem ! Muž a žena - Ti prostě k sobě patří jako k Velbloudovi hrby. Všemožné komentáře základu přirozena - Až neuvěřitelně variabilním výkladem neustále rozvíjeny ! Cosi jsem postudoval, otevřeně sděluji - Výklad pojmu Feminismus - Jsem, skutečně nepochopil dodnes ... !

V celé složitosti to vidím jednoduše ! Údělem ženy je = Nebýt mužem ! A zase naopak - Rolí muže je = aby nezženštěl ! Přirozenou cestou se mají připasovat k sobě. Pak z toho vznikne ten hezký svazek, celek - Velbloud ...

Jak pravil Lasica ve Třech Veteránech - "Jaký by jsi chtěl ? - S velbloudem ! Zabavuje se ...! Máš ještě velblouda ... ? Ještéé ..Velblouda" ... :-)Pozor, správně pochopit - Kuřme celoživotně jednu značku ... !

1 1
možnosti
Foto

K66a48r12e13l 13C61a33c34h

15. 2. 2020 17:11

Právě dnes jsem na ČR2 vyslechl krásné pojednání, jak vztah muže a ženy je moudrou přírodou ovlivňován chemií tak, aby úspěšně došlo jak k rozmnožování, tak k podmínkám pro péči o potomky v rodině, ale nakonec i pro dlouhotrvající vztah. Jistěže se vždy může něco pokazit, ale pakliže vše funguje a příslušné hormony jsou vylučovány tak, jak mají, je tento základní přírodní plán naplněn. Proto si myslím, že všechno ostatní, co tento přírodní plán nenaplňuje, je vlastně nehoda - nepovedený pokus. Tak bych to i bral. Nemusí se vždy všechno vydařit. Nechtěl bych však, aby tyto nevydařené pokusy byly povyšovány na normu našeho života, které mají stejnou hodnotu, jako pokusy vydařené. Nemají. Základem a smyslem života je reprodukce k jeho zachování.

10 0
možnosti
JZ

Problém je, že nehoda je zrovna tak dílem přírody, jako úpěšný pokus. Čili příroda se projevuje tím i oním způsobem. A jestliže my sami nemáme právo vyhodnocovat dílo přírody, pak musíme respektovat vešjeré její dílo. Kdybychom uznávali jen část díla, pak bychom se nemohli odvolávat na přírodu jako vzor a řád, protože bychom její kritikou zroveň její jisou část neuznávali.

2 0
možnosti
LP

Dobrý den paní Kovářová, podle mě je údělem ženy podporovat muže na jeho těžké a strastiplné pouti životem.

1 1
možnosti
Foto

Dobrý den. Ženy jsou hlavně naše záchrana, chraň Bůh, pokud by je napadlo se této historické role vzdát ;-D. Ale nemyslím si, že to hrozí. Hlavně ať vám nezženští muži;-D Ale vážně, karma.

3 0
možnosti
Foto

To si Vaše máti mohla odpustit. ;-D

4 8
možnosti
  • Počet článků 190
  • Celková karma 31,00
  • Průměrná čtenost 2303x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik