Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Nevim, zda ucitelka na gymnasiu ktera napsala jednuapul prihlouple knihy je spisovatelka. Ale je to tak zvana aktivistka a hllavne clenka SPD. Strany v jejimz cele kdysi stali velikani jako Willi Brandt a Helmut Schmidt.

Svet speje k zaniku.;-D

2 0
možnosti
JS

Ach jo, stále dokola, věřím, že někdo kdo se rozhodne nemít děti kvůli kariéře, toho možná bude litovat, ale pochopte, že prostě existujeme a děti nejsou naším středobodem a pořizovat si je jen kvůli tomu, abych nebyla ve stáří sama (což děti stejně nezaručí) mi přijde dost k ničemu...

7 9
možnosti
Foto

Paní Jano, nemá to smysl. Někteří holt budou vždycky přesvědčení, že mají pro druhé recept na štěstí. Budiž jim přáno. :-)

4 2
možnosti
JJ

J50a69n 78J55í74l50e91k

15. 3. 2019 13:10

Paní doktorko, vás virtuálně miluji, za vaše články o životě. Máme to podobné, také pracuji, poslouchám lidi, kteří se na rozhodli rezignovat kvůli alkoholu, drogám, gamblingu na všecho. Pak někteří zjistí, muži ženy, že promarnili život, nebo část života a litují. A zjistí, že nic nelze vrátit, jen žít život v přítomnosti. Děkuji.

7 0
možnosti
  • Počet článků 189
  • Celková karma 30,67
  • Průměrná čtenost 2315x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik