Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J49a62n 51B34u78r10d10a

20. 11. 2018 16:14

Jak může někdo legalizovat pedofilii, když pedofilie není trestná?

4 0
možnosti
VH

Nejspíš byla myšlena legalizace pedofilních vztahů.

1 0
možnosti
AK

Přesně tak.

Já se například cítím o 20 let mladší než je můj skutečný věk.

A tak si asi zajdu požádat o novou občanku.

Ať mi do ní zapíší věk o 20 let nižší...

1 0
možnosti
ZH

Já zas prohlásím, že se cítím o několik let starší a půjdu si zažádat o plný nekrácený důchod. ;-D

8 0
možnosti
ZH

A co když je někdo bačkora? Pokud vím, tímto výrazem se označují jen muži. Přitom bačkora je rodu ženského. Tedy myslím, že by takový měl chodit na dámské záchody a na plovárně do dámských sprch.

1 0
možnosti
Foto

Bojím se, že pro dnešek populismu jako stvořené, byť jsou v článku pravdy k podepsání. Náhled na věci tohoto typu chce bohužel notnou dávku osvícení. Protože - a proto to tak nehezky píšu, tohoto se ponejvíce chytnou ti právě se zejdnodušeným viděním. Každý v sobě totiž máme kus něčeho totálně naproti nám. Někdo víc, někdo míň. Každý chlap má v sobě kus ženských vlastností, každá ženská drobně chlapa, každý mlaďas je rád rozumbradou a každý každá z nás se jen neradi přiznáváme, že stárneme, a tak děláme všechno proto vypadat, že jsem stále mladý mladá a free a plní života a komiky( nebudu zabíhat do prodrobností - jsem z Plzně:))) )

Kdo zná historii, ví, že mnoho věcí,nad nimiž kroutíme hlavou jako nad módním výstřelkem doby bylo vstřebáváno i mnohem moderněji už v antice, třeba. A mě tak nezbývá, než říct - nehorťme věci a nebuďme pokrytečtí a neudržujme věci v tenatách dogmat, když to sami - samy... cítíme asi i jinak;-);-D

14 4
možnosti
VF

O co jde? Žít a nechat žít. Já v tomto případě vlky nevidím. Horší jsou vlci političtí.

7 5
možnosti
JZ

No jo, bránit se před falešnými proroky je dobrá rada... ale spíše by pomohlo taky poradit, podle čeho poznat ty pravé? Když víme, co pravda není, o čem tedy skutečně můžeme tvrdit, že pravda je? Mnozí lidé říkají, že se v nich mísí něco z obou pohlaví. Je to tedy možné, nebo nemožné? Jak zní správná odpověď?

2 0
možnosti
MV

Nechal bych na rozhodnutí konkrétních jednotlivců. Určovat že svého pohledu, co je pro ostatní "vhodné a dobré" je osemetny. Zit a nechat žít se tomu vždycky říkalo.

9 7
možnosti
VV

Svet se holt vyviji. Ve stredoveku mel treba panovnik pravo prvni noci. Dnes, kdy se vlastne pohlavi uz nerotlisuje by to mel tezke, kdyby mu v posteli pristal roztouzeny zenich.

A docela si dovedu prestavit, ze nemnoho muzu 70+ by bylo rado zenami.

0 2
možnosti
PH

My jsme jenom překročili hranici. Dokud existovala prostá dělení, jakž takž to fungovalo, ale vývojem společnosti přirozeně dané mantinely přestávaly platit a tísnily. Tak jsme je odstranili a myšlenky a chování a možnosti v něm se rozutekly do stran. Obávám se, že už nic do ohrady nezaženeme a budeme si zvykat na čím dál tím větší zmatek.

19 0
možnosti
JZ

No to je asi průvodní jev každého získávání svobody - že přestávají platit jednoduchá dogmata, pro všechny platná, a realita se ukazuje ve své složitosti, která žádné jednoduché věčné pravdy nezná. I když ne každému náročný úkol přijetí svobody a hledání nějakého smyslu a pravdy vyhovuje, a raději by se vrátil do slastného a bezstarostného světa mezi mantinely, které vymysleli jiní a o nichž už člověk sám nemusí přemýšlet, to je lidské.

7 2
možnosti
  • Počet článků 190
  • Celková karma 31,09
  • Průměrná čtenost 2303x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik