Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paní Kovářová, měla byste se věnovat kráse. Nedávno jste prohlašovala, že to je to nejdůležitější, co žena může dělat. Protiřečíte si. Psaní Vás zdržuje od líčení, napíchávání vrásek botulinem, vylepšování rtů silikonem, masáže pleti, hledání barvy vlasů, která by z Vás nedělala prachobyčejnou tuctovou blondýnu atd. atd. Paní Koukalové, která má za sebou nesporné výsledky, jste mateřsky domlouvala (a žoviálně jí přitom tykala), že se má věnovat sebezkrášlování. Nechte nás, co se věnují společenskému dění na pokoji a jděte... k zrcadlu. Sorry jako, bývám diplomatičtější, ale co je moc, to je moc.

1 0
možnosti

Dejte už s tím pokoj, sjednocení legislativy prospěje všem. Kdybyste se radši zasazovala o práva žen, které po třicetiletém manželství muž kopne někam a jde si užívat s mladou. Pokud spolu dva jedinci dokážou žít ve společném svazku až do smrti, tak je to manželství, i kdyby ti dotyční byli třikrát předělávaní transsexuálové. A nechápu, proč je odbornice na rodinnou problematiku proti mnohoženství. Víte, jak byste si vydělala?;-D;-D

4 0
možnosti

J20a84k82u91b 87M54a77c78h

3. 5. 2018 10:12

Myslím, že přiznaná práva jsou jedno, ale snaha se zviditelnit, snaha s hrdostí prezentovat svoji orientaci navenek je pro homo a lesbičské páry

typická pro dnešní dobu. Být vyjímečný je tzv. in. Ovšem nese to i riziko, že se tak může deformovat i myšlení dětí. A to už dobře není. Znám několik skvělých homo-párů, žijí spolu léta a jejich životní krédo je kupodivu úplně jiné, nevyčnívat. Podle nich nikomu do jejich orientace nic není.

1 2
možnosti

Tak snad jednou za rok ty pštrosí péra v zadku snesete. Jsou horší akce, které se musí z vůle vrchnosti snášet.

2 0
možnosti

Ať se klidně berou, když mi u toho nebudou ubližovat.. To vidím horší věci.

3 0
možnosti

Hodně pamatuji.Za první republiky a za Protektorátu obchodník s palivy přijal účetního a žili spolu jako partneři.Lidé to věděli,nikdo je neurážel a oni se nechovali výstředně a tak spolu nějak dožili.Nepořádali Prague Pride ani jiné výtržnosti.Já považuji registrované partnerství za obrovskou vstřícnost vůči homosexuálům s možností upravení podmínek,pokud je tam něco nedořešeno.Dnes se volá po manželství pro osoby stejného pohlaví,zítra třeba po skupinovém manželství.V poslední době se více pohybuji po FB a tak mi chodí nabídky přátelství se sexuálním podtextem i od mužů.Jeden mi napsal: Vůbec mi nevadí,že jsi starý a dodal, víš ty vole kolik chlapů opouští manželky a rodiny a uzavírají vztahy mezi sebou,chlap s chlapem, vole,to je lepší než se ženskou,tak nebuď blbej.Teď si nemohu vzpomenout na názvy těch biblických měst proslulých roztopášností.Myslím,že se to jmenovalo Sodomka a Gomorka.

2 1
možnosti

J34a72n 66R26á92ž

2. 5. 2018 19:42

Opět bezva zhodnocení.

KARMA!

2 2
možnosti
Foto

J22a13n 55F50i13a46l32a

2. 5. 2018 15:54

Jinak menšina v heterosexuální většině budeme asi stejně jako nestandardní heterosexuální pár - mladý muž a starší žena, češka a muslim apod. Těm také nikdo ne zakazuje uzavřít sňatek.

0 0
možnosti
Foto

J22a14n 67F61i15a54l20a

2. 5. 2018 15:52

Ať existuje jedná instituce pro všechny. Je absolutně nelegitimní jakkoli ze zákona rozlišovat mezi homo a hetero páry. Argumentace dětmi a rodinou nemůže obstát, protože gay a lesbické páry mohou mít děti pomocí umělého oplodnění, nebo náhradního mateřství, případně adopce, takže i kdyby byli všichni homosexuálové, tak nevymřeme.

Zákon pouze říká, že účelem manželství je založení rodiny a řádná výchova dětí, což gay a lesbické páry plní. Nikde se nepíše o tom, že podmínkou vstupu do manželství je schopnost zplodit děti mezi snoubenci.

Na závěr říkám, že udělám vše, co je v mých silách, abych mohl uzavřít se svým partnerem klasický sňatek se vším všudy, tedy s veškerými právy a povinnostmi, které jej obnáší, a že se nezastavím absolutně před ničím.

7 5
možnosti

Ani před přírodními zákony?

3 1
možnosti

Já tu otázku obrátím. Proč jím to manželství odpírat?

Ještě v nedávné historii byste byla právně závislá na muži a jenom šoupala nohama. Nesměla byste vlastnit majetek, studovat, pak studovat určité obory (třeba lékařství), pak dělat určitá zaměstnání. Svou rovnoprávnost berete jako samozřejmost, ale máte potřebu upírat druhým dosáhnout to, co vidí u druhých.

PS: manželství samozřejmě pro všechny není, ale to si asi každý musí zjistit sám, jestli umí zvládnout manželský svazek. :-)

13 0
možnosti

Paní Hasníková, manželství ale homosexuálním párům nikdo neodpírá! Ty páry si ho odpírají samy, svým sexuálním chováním. Manželství je zkrátka svazek mezi mužem a ženou. tečka. Jakékoli jiné formy svazku mezi lidmi, zvířaty a věcmi jistě také mohou být krásné a ušlechtilé, ale prostě to není manželství. A nikdy nebude. A je třeba se s tím vyrovnat.

6 7
možnosti

Mimo té závisti lze zcela souhlasit. Je to škoda, protože tak nízkou pohnutkou k jednání navozujete předem asymetrický postoj.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS