Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Smekám před sportovními úspěchy paní Koukalové. Každý její metál jsme oslavovali s celou rodinou becherovkou. Na druhé straně její shazování ruských soupeřek ze stupně vítězů a především její knihu, oslavovat nehodlám. Začíná mně být z Gábiny trapně.

14 4
možnosti
PT

P49e94t94r 48T58o22m93e62k

30. 4. 2018 11:54

A vám nevadí, že se Gábina stala zbožím v rukách svého podařeného manžílka a jeho otce? Všechny problémy, které měla se daly prezentovat jinak. Měl jsem vás za rozumnou ženskou. Bejvávalo.

17 2
možnosti
Foto

Z ženy, která nedokáže být přitažlivou, se stane feministka.

27 3
možnosti
RJ

R95a15d96e63k 83J85a57r83o38š

30. 4. 2018 10:49

A z přitažlivé ženy, která se stane feministkou se stává nepřitažlivá žena :-)

13 2
možnosti
Foto

Souhlas a karma. Jenom - těším se na filipiky od rozhořčených feministek : I když , před námi je 1. máj , Svátek nejen práce , ale i lásky / tedy , dle mne především/. Tak možná i zmiňované feministky krapet zjihnou....

7 3
možnosti
TH

Ach jo, co sem pletete feministky.

1 0
možnosti
Foto

Nevím, jestli Gábina uhodila hřebíček na hlavičku; její story jsem nečetl - nehodlám se tím příběhem dojímat. Ovšem paní Kovářová trefila hřebíček stoprocentně. Tesat do kamene: "Největší devízou ženy je její krása." O tom to všechno je. Absolutní pravda. Jak jasné, jak prosté.

21 2
možnosti
TH

Neni to pravda. Kdyby to byla pravda, tak Kovarova nedela takovou karieru jako ji dela. A proc teda utoci na Koukalovou nechapu vubec.

0 0
možnosti
MN

Ženám nemůžete rozumět, můžete je pouze milovat.

A to platí jak pro autorku tohoto traktátu, tak pro jeho hlavní postavu.

:-/

11 1
možnosti
PV

To je jako ty televizni reklamy na Rytmus zivota, Chvilka pro tebe, Pestry svet, Story, ...

7 0
možnosti
PB

Viděl jsem jednou geniální kreslený vtip: ohromná plakátovací plocha je poseta samými plakáty na kterých jsou polonahé sexy ženy v různých reklamách od kosmetiky až po auta. Před výlepní plochou stojí dav jiných, obyčejných, naštvaných žen. A ta nejnaštvanější prohlásí: ach ti muži!

Široko daleko žádný chlap, ale může za to on. A tak je to i s tou vaší úvahou.

A mimochodem, když už jsme u toho pokrytectví světa, pročpak mají ty nejkrásnější ženy za objekt své lásky ty nejúspěšnější a nejbohatší muže bez ohledu na věk? Proč nemá Jarda Špulák z drátovny ve svých 50ti letech za manželku sexy blond dvacítku se čtyřkama plícema? Že by neměl štěstí v lásce?

Ono to bude asi tak: když se optáte nějaké ženy dělníka jak je v manželství spokojená, řekne vám: jde to, jen kdyby těch peněz ten můj ňouma nosil domů víc. Peněz je málo. Když se na totéž optáte nějaké dvacítky, co si vzala šedesátiletého multimilionáře, řekne vám: mám ho ráda pro jeho vyzrálost, životní zkušenosti a cílevědomost.

Tak kdo tady jde po penězích? Ta dvacítka určitě ne! ;-D

32 0
možnosti
  • Počet článků 190
  • Celková karma 30,86
  • Průměrná čtenost 2303x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik