Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

V justici se neuplácí??? HA, HA, HA :-D :-D :-D

Policajti jsou před soudci hodně maličtí a přesto jich pár zvládli chytit, nejen tohoto, ale i Nagyho a další.

A jen když člověk slyší některé soudní rozsudky, jsou jen dvě možnosti - buď je to uplacené, nebo je to neskutečný blázen, slušně řečeno.

Třeba ten Rus v Mercedesu, co zabil chodkyni a soudce ho pustil na milionovou kauci? To je co? Všem bylo naprosto jasné, že tím to skončí a teď se to potvrdilo, samozřejmě že se dotyčný k soudu nedostavil a nikdy ani nedostaví.

Důkazy samozřejmě nemám, jen zdravý rozum a nejsem jediný, kdo má na celou naši justici takový názor, většina populace vám nevěří.

Vy jste schopni bránit i ty exekutorské parazity a tam je to naprosto jasný, pravomoci soudu prvního stupně, úřední osoba, co to dělá pro zisk jako soukromý podnikatel, projde mu úřadem tisíce případů měsíčně a je zcela jisté že to nemůže v tomhle množství nijak kontrolovat a navíc leze do zadnice institucionálním věřitelům, aby dostal zakázky a vydělal.

Nebo rozhodci, totéž, obrovské kvanta rozsudků, že to nemohl stíhat ani přečíst, vše pro jednu firmu co ho platila.

Tohle je milá paní vaše nezávislá justice a údajná spravedlnost v této zemi!!!

8 0
možnosti
JG

Myslím, že s jistotou můžete tvrdit, jenom to, že Vy úplatná nejste, nikoli, že justice úplatná není. Stačí si vzpomenout na mladoboleslavského soudce Nagyho - to byla také pěkná kauza a byly budou další. Jde jen o to, kolik se toho odhalí nikoli o to, kolik lidí se přizná k uplácení (to je poněkud naivní představa). Společnost obecně je na tom s morálkou hůř a hůř, bohužel.

3 0
možnosti
PS

Paní doktorko, píšete to tak přesvědčivě, že bych vám uvěřil, že justice je naprosto čistá. Bohužel není. Úplně stačí odhalené a mediálně proprané případy. Soudce vrchního soudu je jen poslední z nich, nikoliv jediný. Nevyvozuju z toho nic zvláštního. Zkrátka určitá množina nečestných, úplatných či jinak zavrženíhodných osob je v celé společnosti a justice není výjimkou. Chci věřit, že je to jen úchylka, "chyba v Matrixu". Ale justice obecně jistě není čistá. Stejně jako není čistá celá naše společnost.

13 0
možnosti
TT

Jo, bylo by naivní si myslet, že studiem práv člověk nabude nějaké rozšířené morální principy oproti jiným profesním skupinám. Resp. je naivní si myslet, že takovým závěrům budou čtenáři věřit.

3 0
možnosti
TT

Vrána vráně oko nevyklove.

7 2
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 28,93
  • Průměrná čtenost 2291x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik