Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

Tak ten byl hóóódně dobrej.

1 0
možnosti
JK

Že jste nikdy nezažila soudce, co si řekl o úplatek ? A nenapadlo Vás, že on nebude tak hloupý, aby to každému troubil na potkání ?

1 0
možnosti
ZB

No, to snad nemůže pisatelka článku vážně?! Chce snad obhájit soudce, advokáty před veřejností? Nikdo nepochybuje o tom, že orgány činné v trestním řízení a zejména soudy nejsou v Česku v pořádku, neměří stejným metrem! Je třeba je naučit dělat svoji práci řádně a poctivě. K tomu mají opravdu daleko! Příkladů je mnoho! Kdyby orgány činné v trestním řízení opravdu dělaly svoji práci řádně, pak by mnozí bývalí politici byli již dávno za mřížemi a nejen oni!

2 0
možnosti

Nevím moc o justici v Čechách. Nicméně by mi bylo divné, když je zkorumpovaná celá republika (konstatování faktu podpoředné výzkumy typu Amnesty international), že by jediná justice byla čistá.

1 0
možnosti
Foto

Paní Kovářová, Vaše vyjádření je stejně věrohodné asi jako když po válce někdo popírá existenci koncentráků. Soudci Nagy, Havlín, Knotek a jeho partička v Litoměřicích, rozhodující za flašku chlastu a nyní Elischer jsou je špičky ledovce, které režim prezentuje jako samoočistný mechanismus rádobyprávního státu poté, co se korupce proflákla. Kdyby policie nesledovala nějakou vietnamskou mafii, Elischer by odešel do důchodu po letech jako vzor všech ctností a v novinách by byl za skromného běžce. Dále třeba někdejší místopředseda Nejvyššího soudu a jeho hláška, že právo musí jít stranou, když jde o vládu. Nakonec, všechny justiční omyly, všechny odsudky ESLP, všechny děti vyrůstající bez otce jsou důkazem prohnilosti a zkaženosti české justice, i když za konkrétními případy třeba nejsou peníze, ale nejrůznější protislužby či jen pocity božské nadřazenosti. Jako bývalá ministryně asi těžko přiznáte, že na vzniku tohoto nepořádku jste se podílela, takže raději děláte, že neexistuje. Ostatně Váš výrok, že když otec při rozvodu přijde o dítě, má si pořídit jiné, je výmluvnou ukázkou Vaší představy o funkční justici.

4 1
možnosti
TH

Myslím, že diskriminace otců se děje bezúplatně, jen podle pravidla "já jsem také matka, tak rozhoduju pro matku. A právo a zájem dítěte mne naprosto nezajímá. Solidarita žen je to hlavní"

0 0
možnosti
PK

Asi nejhorší sen, který jsem kdy měl:....,,Česká justice má o čemsi co se mě týče rozhodnout"...naštěstí jsem se rychle probudil a zachránil se ...Rv

2 0
možnosti
VM

Tak. Asi je otázka, jak "velké ryby" a "politicky zainteresované" klienty jste zastupovala. Buďme upřímní, tato poslední kauza nebyl jediný případ a ruku na srdce, to jsou jenom ti, které někdo z nějakého důvodu přistihl.

A naprosto nemohu souhlasit s ministrem spravedlnosti, že se jedná o selhání jedince a ne systému, neboť pokud je možné, aby se to opakovalo, pak je to selhání systému.

3 0
možnosti
JB

Soudce Pavel Nagy byl již připomenut níže. V jeho případě bylo úžasné, jak si ta čistá justice "poradila" se svým kolegou. Dál soudce Jiří Berka, soudce Ondřej Havlín, st. zástupce Jiří Grygárek. Veleluxusní kauza Alexandra Nováka.A těch případů je podstatně více, jako bývala ministryně spravedlnosti je jistě znáte.

Už to tu zaznělo - studiem práv se asi z nikoho nestane vzor morálky a neúplatnosti.

A co se korupce týče, justice je úplně stejná jako zbytek společnosti.

Tak proč se tak shazujete?

10 0
možnosti
JB
JB

Vám to věřím, ale nějaké "výjimky"určitě budou. V jakém poměru k těm poctivým nemohu odhadnout, nesoudím se.

3 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 28,89
  • Průměrná čtenost 2291x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik