Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autorko, jste si jistá, že to ví dnes každý maturant, když maturuje většina lidí v populačním ročníku? A ti ostatní bez maturity jsou automaticky ti blbci podle vás, že to neví?

0 0
možnosti

A proc si nevyrisil volicsky prukaz?

Je to slozite, ale jde to. Staci pozvat notare a nasledne pisemne pozadat.

0 0
možnosti

nejsem právník, ale bylo by zajímavé řešení...........volby, při kterých je byť i jen jednomu jedinému voliči zabráněno volit , jsou neplatné, a musí se volit znovu a náklady platí ten, kdo má černého Petra. včetně nákladů na dopravné voličů.........a na jejich ztrátu času..právník si také účtuje ztrátu času....že?

Myslím, že vyléčení by bylo rychlé, zvláště při tom, jak se na takovou oběť pak vrhnou další právníci v roli soukromých exekutorů........

0 0
možnosti

J88a23n 26R72á29ž

12. 1. 2018 18:44

Když nějaký úředník, politik, či soudce bude muset nahradit škodu, která vznikla v příčinné souvislosti s jeho pochybením, nesprávným úředním postupem, či jiným nebalostním jednáním, uvěřím v právní stát!

0 0
možnosti

Je to smutne, nicmene pro nas typicke. Co nejmin prace, co nejmim namahy, ale pokud mozno co nejvetsi odmeny. A jako vzdy, o cloveka jde az v posledni rade.

0 0
možnosti
  • Počet článků 189
  • Celková karma 31,59
  • Průměrná čtenost 2315x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik