Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když bude DK ve svých vystoupeních plést sexuální obtěžování s flirtem, který jí je údajně příjemný a vystačí si s humorem, tak se může stát jejím dcerám nebo vnučkám, že to nerozeznají taky. Pokud se ovšem nestaví k jejímu míchání hrušek s jablky od začátku kriticky.

0 0
možnosti

Fajn, paní umí citovat. To je asi tak všechno, co se týče #metoo. Za výraz "zuřivé aktivistky" děkuji, přidám do svého článku Jako koza petrželi, ve kterém popisuji znaky nekompetentních vyjadřování k tématu.

1 0
možnosti

Vcera byl v tv porad o frenchbashingu, ktery upozornoval na rozdilny pohled Ameriky a Evropy na ruzne skutky, treba i sexualni obtezovani. Takze si dovolim ten zkresleny pohled Evropana na MeToo. Bohuzel zase doslo k pomichani zcela rozdilnych skutku do jedne kategorie, cili odmitaneho sexualniho nasili a navrhnuteho sexu za uplatu (majetkovou ci nemajetkovou). Z meho pohledu jde o prostituci, z pohledu Americina nejspis o sexualni obtezovani.

2 0
možnosti

Pokud vam nekdo "nabidne" sex za napriklad pracovni pozici, tak to asi nebude prostituce ale prachobycejne vydirani. Na to existuji zakony.

0 0
možnosti
  • Počet článků 189
  • Celková karma 31,59
  • Průměrná čtenost 2315x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik