Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kvůli deseti dnům asi matka do práce nepoběží, a pokud nemá po ruce babičku, určitě otcovu pomoc doma ocení.

0 0
možnosti

J81a94n 36R68á44ž

1. 7. 2017 16:26

Snad po prvé s Vámi, paní doktorkou, bez výhrad souhlasím!

0 0
možnosti
Foto

Stát podobu i život rodin ovlivňuje už dlouho a čím dál víc. Tím, jak tvoři podmínky pro život, tím, jak čím dál více zasahuje.

Za chvilku bude vlastní myšlení a rozhodování snad i nežádoucí...

0 0
možnosti

Rozval rodiny je i v západní Evropě, která československý socialismus nikdy neprožila, možná o něm trochu četla. Problém vidím, že mnozí naivně či záměrně svádí problémy na dobu minulou. Společnost se změnila, to má s minulostí málo společného.

0 0
možnosti
Foto

A tak se rodina za asistence státu drolí na nesezdané páry, matky – samoživitelky, osamocené seniory a sobecké jedince, kteří žijí sami – obklopeni konzumem, obrazovkami televizí, počítačů, mobilních telefonů a tabletů, lapeni do návykových sociálních sítí.

Zdroj: http://danielakovarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=611827

...čehož samotnou ukázkou ( jen v jiné době) byl sám veliký filozof , kterého jste si jako nešťastné lákadlo dala do perexu. Sám mluvil o návratu do přírody, kam se skoro štítil vstoupit, se silně nevzdělanou švadlenou zplodil nezodpovědně pět dětí, které hned po narození exportoval do sirotčinců s nelidskými podmínkami ... jak k smíchu je to Vaše - jeho - obracení se o pomoc v rodině , jak směšný jeho Emil, čili o výchově... a jak tak kritizoval bohatství a konzum... byl blahem bez sebe, když ho zvali boháči na večírky. Tak Vám nevím. Něco nebude jen ve státu...

1 0
možnosti

J51a82n 44R33á84ž

1. 7. 2017 16:36

S tím, co je obsahem prvního odstavce Vašeho příspěvku nesouhlasíte?

Vybrat si ke zkritizování celého článku citát, jehož autor se jím sám neřídil, mne pobavilo. Něco říkat a konat opačně, vystihuje vztah k rodině ze strany příznivců New Left, pro něž je podpora rodiny složené z muže, ženy a jejich dětí, výrazem zpátečnického uvažování. Na jedná straně hlásají heslo "Vše pro dítě" a na druhé straně podporují nesezdané páry, samoživitelky a adopci dětí homosexuálními páry. Čili vše, co dává dětem naprosto špatný vzorec o normální, zdůrazňuji to NORMÁLNÍ, funkci rodiny, která tvoří zcela přirozený základ přirozeně se vyvíjející společnosti.

0 0
možnosti

Socialismus byl pro mnohé zajímavý tím, že sejmul z lidí onu odpovědnost. Neklaď odpor a poté dříve či později se dobereš k bytu, práci, v podstatě nic neřeš. Přivyklo se, pak problémy u starší generace - logické. Děti plodily děti, vychovával stát, matky do směnných provozů. Přesto pouze 5% mimo manželství a pojhled na ženu s dítětem klasický - projev selhání. Dnes, se mimo rodí 50% dětí, samoživitelka je vítanou výplní volebního programu. V podstatě je vše nasměrováno opět k neodpovědnosti - opět ji rád přebírá stát a opět se mluví o pokroku ! Zálohové alimenty jsou pak třešní na dortu - otec na MD pak budí úsměv. (Hlavně pak u OSVČ). Klasická rodina, se pak stává muzeální archiválií a např, bonmot mého otce - Neženil jsem se proto, aby se rozvedl, dnes púomalu budí úsměv a pozdvižení ! ... Jsdme v rozvalu základních hodnot - wstát to řídí ! ... :-)

3 0
možnosti

Protože o feminismu nevíte vůbec nic.

0 2
možnosti
  • Počet článků 189
  • Celková karma 32,04
  • Průměrná čtenost 2315x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik