Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Zejména jde o to, kdo rozhodne cizince přijímat a v jakém měřítku. Pokud se situace náramně podobá totální změně struktury obyvatelstva, je třeba se ptát, zda jakýkoliv volený představitel občanů dostal k takovým rozhodnutím mandát a zda je to vůbec vůle občanů, měnit evropský nebo jiný stát takovým nevratným způsobem. Vymýšlet nějaké postupy pro začlenění je pouhá teorie, prakticky u určitého množství lidí s vyhraněnou ideologii a snahou ovládnout území , neexistuje možnost začlenění. Především to nedává smysl u států, které fungují, mají vyřešenou bezpečnost a prosperitu, lidská práva a rovnoprávnost , infiltrovat tam cizí obyvatelstvo se zcela odlišným chápáním hodnot, lidského života a svobody jednotlivce. Je to neakceptovatelný zločin vůči vlastním občanům. To by si měli politici uvědomit, proto byli voleni. Byli voleni občany svého státu, nikoli občany jiných států.

1 0
možnosti
JH

Ano, ale co dál? Co s těmi, kteří to desatero odmítnou a zesměšní, stačí jím jen dávky a žádné vměšování do jejich stalu života nedovolí, naopak budou ho propagovat a tvrdě vyžadovat na nás. Co pak?

1 0
možnosti
ZH

R^

Krásně sepsáno, úplně se to kreje s tim, o čem mluvil v jednom Švýcarském doku člověk, který zajišťuje školení personálu pro gastronomickou komoru. Myslím, je důležité si uvědomit, že všechno co jste napsala se musí naučit cizinec, na nás zbývá ta motivace. :-)

3 0
možnosti
JC

Teď jde o to, kdo to tomu "cizinci" řekne?

0 1
možnosti
  • Počet článků 189
  • Celková karma 31,59
  • Průměrná čtenost 2315x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik