Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Děkuji bohu, že ž mám děti odrostlé a plnoleté. A vůbec se jim nedivím, že se do rodičovství nijak nehrnou.

4 0
možnosti
JAZ

A jak se díváte na případ, když rodiče bez souhlasu dítěte toho potomka pokřtí (dítě je nemluvně - nemůže se bránit) a co je hůř , pak ho vychovávají jako křesťana (katolíka)a pro běžný život bude dítě nepoužitelné. Kde jsou hranice ?? Nemělo by i toto být ošetřeno zákonem?

2 4
možnosti
IM

A co takhle když dítě vychovávají jako holčičku a ono se pak bude cítit jako chlapeček???

3 0
možnosti
VJ

Několik tisíc let vývoje člověka generace po generaci a v roce 2014 se zákonodárce rozhodne, že dnešní rodiče jsou očividně nesvéprávní a tak je potřeba je sešněrovat zákonem, co smí a co nesmí.

Když je jim na srdci blaho dítěte, tak proč je možné např. dítěti kouřit do kočárku a u postýlky, ale jedna na zadek je už podnětem pro sociálku? 8-o

8 0
možnosti
JK

Přesně !  

Stát si uzurpuje čím dál víc práv na náš úkor  ! Bude potřeba více  úředníků a kontrolorů.. a ... ty, ty, ty...!

Proč jsme rušili RVHP, když ten socík máme znovu !

0 0
možnosti
JM

J86a21n 81M58a36c48i18k

20. 1. 2015 18:02

To je kravina, zrovna se s nasim synem radime, co a jak, a pravo veta stejne budu mit ja jako otec :)   Proc delat s prirozene veci takovou slozitost ? Algoritmus na rozhodovani ? Boze a potom se divime, kolik je v okoli pitomcu bez nazoru. Jako kdyby na tom zalezelo, stejne drtiva vetsina lidi,  v zivote dela jine veci nez se ucila ve skole.

4 0
možnosti
OP

Teda paní Kolářová, kdybyste popsala nové zákonné změny bez vašich postojů, byl by to užitečný článek. S těmi vašimi postoji však nám dáváte na vědomí, že jsi přejete být nekompromisní vládkyní vašich dětí

2 3
možnosti
JC

Dobří rodiče nemají problém a zákon k interakci se svými dospívajícími dětmi nepotřebují a špatní rodiče se o zákon stejně nezajímají.

8 1
možnosti
JH

Konkrétně: kdo jsou dobří, nebo špatní rodiče?

2 1
možnosti
  • Počet článků 190
  • Celková karma 30,41
  • Průměrná čtenost 2303x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik