Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
II

Byl by to výborný článek - hlavně ta horní „analyticko-statistická“ polovina. Kdyby…

Kdyby z něj nečišela autorčina nekritická předpojatost, která je zjevná už z nadpisu.

Další nepřijatelné výroky: 

Lhostejný typ, charakterizovaný přístupem: …Otců s tímto pohledem na děťátka je NAŠTĚSTÍ pořád značná část… - takže autorka si myslí, že lhostejný otec je to nejlepší, co může být. Nekafrá matce do výchovy a dítěti v podstatě vůbec nic nepředá. Pouze své modelové chování, které mimo jiné zvýší jeho dětem pravděpodobnost, že rovněž nebudou schopny uzavřít dlouhodobý partnerský vztah a dobře vychovat své děti. Hlavně, že autorka v závěru tak hezky apeluje na to, že je třeba mít na zřeteli především zájem dítěte.

Děti se svěřovaly matkám prakticky vždy a o dítě přišla žena jen zcela výjimečně…TATO IDYLICKÁ SITUACE JE ZŘEJMĚ HISTORIÍ. - to asi nemusím komentovat.

Já jsem jednoznačně „hravý typ“. Mám to po tátovi. V mém případě ovšem není pravda, že by matka o děti nezápasila. Naopak. Vynaložila značné úsilí, aby mě o ně připravila. No, děti se nedaly. Dnes máme střídavou péči po 14 dnech, která nám funguje a děti jsou jakž takž spokojené. Jakž takž, protože rozpadlá rodina není nikdy totéž co úplná rodina. Nicméně jsou mnohem víc v pohodě než v těch dvou letech, kdy byly ve výhradní péči matky. I když některé psychické následky přetrvávají, na jejich odstranění usilovně pracujeme. Především je třeba ale říct, že nemám střídavou péči díky šikovnému právníkovi, chápavému soudci, podpoře sociálky atd. Nikoliv. Nic z toho. Střídavou péči si aktivně vybojovaly mé děti. Bylo to pro ně hodně těžké, ale nedaly se zviklat. Nikdy mi nepřestane být líto, jakému nátlaku z různých stran byly vystaveny. Ale nikdy na ně také nepřestanu být hrdý.

3 0
možnosti
VK

Po vašem komentáři, nemám téměř co bych přidal. Vše důležité jste za mě napsal.

0 0
možnosti
Foto

Perfektní článek R^ Škoda, že těch normálních a hravých typů není víc...

3 5
možnosti
MP

Takže další  kreatura podle ktré je normální, že má být muž od dětí oddělen ?

5 3
možnosti
MP

jak soudkyně tak advokátky v opatrovnických a rodinných věcech by měly ročně procházet psychotesty na gendrové předsudky a profesní zaslepenost. Neprojdeš - další rok na soudě akorát meješ schody.

6 1
možnosti
HM

H19a81n61a 28M15á29r98o94v64á

14. 12. 2014 11:58

Je až neskutečné, jak dobře autorka charakteristiku patologického typu vystihla, stačí si přečíst vaše komentáře.

2 3
možnosti
MP

Jak čtu tento článek tak se vůbec nedivím odkopnutýn otcům na různé "advokátky" a podobnou sprominutím VERBEŽ... :-/ plivou oheň a síru a stahovali by je z kůže  Z vás nenávist k mužům přímo čiší , jen je zaobalena snahou po rádoby oběktivitě (to ě je tam schválně). Ale šídlo v pytli neutajíš ! 

Podle vás je NORMALNIM typem muže ten , který  není schopen nebo ochoten  se o děti starat a nechce střídavou výchovu, jen "styk" ? a opravdu je NASTESTI ještěš tolik mužů kteří se o děti starat vůbec nechtějí raděj splodí další a opravdu je stojí za to nazývat OPRAVDOVYMI CVHLAPY ???

A opravdu  otec který chce zůstat tátou svých dětí má tuhle „Dítě má právo na oba rodiče, a já jí ukážu, že mě neměla tak lehkomyslně opouštět." motivaci ?

Dámo, vy jste opravdu pokřivená. Uvnitř, z podstaty člověčenství.

PS: kdykoliv slyším takovéto snůšky ženského šovinizmu,  mám pocit že ony  misogyní až femicidní praktiky ISIL jsou snad i na místě.

4 2
možnosti
HM

H80a29n38a 28M14á33r83o47v28á

14. 12. 2014 12:02

Jen psychicky nemocný člověk může napsat to, co vy v posledním odstavci. Pokud se soudíte o střídavou péči vašich nešťastných dětí (takového otce nikomu nepřeju), doufám, že si tenhle výlev přečte vaše bývalá žena nebo soudce a vezmou ho v úvahu.

2 2
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 28,80
  • Průměrná čtenost 2291x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik