PK

Když si občas přečtu výroky některých dvou senátorek, nemohu se naopak zbavit dojmu, jak velká je škoda, že právě tihle lidé, neměli v mládí možnost, si na podobné technologie sáhnout.

Možná by dnes byly tyto ženy schopné, rozlišit informaci od dezinformace a možná by svým voličům nedělaly ostudu. Například výroky o dětech na Ukrajině.

Nezáviďte prosím mladým, že mají možnosti, které vy jste neměla. Je to trapné. A to, jak plete hrušky s plotem u stavby jen dokazuje, že jste do senátorské funkce stále nedorostla. Mějte příjemný den a pokud mohu doporučit, raději se místo psaní blogu, jděte projít. Bude nám všem lépe.

Děkuji.

MS

Máte pravdu, ale je to utopie, protože spousta rodičů dělá v nepřetržitém směnovém provozu a fyzicky nevydrží to, co jejich prarodiče, kteří dělali na poli, na statku a ještě se museli postarat o děti. Dneska všechny významné manuální práce zastanou spotřebiče a přesto lidi nemají čas vychovávat svoje dítě.

PS: Můj příspěvek je ironie. Reálně, kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod a platí to i při výchově dítěte.

  • Počet článků 190
  • Celková karma 28,85
  • Průměrná čtenost 2303x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik