IL

Otázky jsou zakázány a potrestat ty, co se podíleli na zničení států, to už vůbec ne. Tak Vám přeji hodně uspěchu otevřít pandořinu skřínˇku.

VF

Nepřesný citát z filmu Limonádový Joe - záporňák Hogo Fogo: Fraška života se točí dál a diváky už pranic nezajímá zápletka prvního dějství. Zděšené obyvatelstvo drcené existenční tísní a propagandou jaderné apokalypsy, která je na spadnutí, už pranic nezajímá zápletka covidové pandemie, blednoucí v propadlišti dějin před dalším šílenstvím euroatlantických papalášů.

Foto

Jak je možné, že se investigativní novináři nepídí po odpovědích? Protože pracují už jenom na zakázku. A tady žádná zakázka není.

LC

Mě jen překvapil Babiš, jaký to je slabingr, jak naskakoval na pitomosti, které produkovala tehdejší opozice, současná koalice. Jak ten člověk mohl vybudovat Agrofert, nechápu. Ono už vlastně lecos naznačilo, když o něm Venezuela řekla že je ... řekněme nechytrý a on nic.

  • Počet článků 190
  • Celková karma 30,87
  • Průměrná čtenost 2303x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik