Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EK

E53v24a 66K43y15s43e61l83á

18. 2. 2024 18:19

Paní senátorka to neřekla zcela jasně: právní paskvil, navíc inherentně diskriminační, nemá v českém právním řádu co pohledávat.

Fascinuje mě, jak ultralevicoví extremisté s pěnou u huby a s nenávistí sobě vlastní vytváří seznamy těch, kdo IS nepodpořili, a prostý právní výklad legislativního textu, který nekonvenuje jejich pohledu, automaticky označují za dezinformace a hoax.

Vše výše napsané je důkazem toho, že podporovatelé IS by rádi demontovali právní stát a diktovali okolí svá pokřivená pravidla.

0 0
možnosti
Foto

Fňuk. Ti zlí z druhé strany se mnou furt nesouhlasí. Fňuk, to je tak nedemokratické. Já nálepkuju, jak si mohou dovolit nálepkovat ti zlí druzí, fňuk.

1 2
možnosti
AL

Velmi dobrý článek. Protistrana zjevně nehraje fér, to jsme viděli už řadu let.

6 0
možnosti
JP

Nevím co na ten článek říci, protože jsem se od Vás už ve druhém článku nedozvěděl, o čem ta úmluva je a proč ji tak ostře odmítáte. Jako starému byť pracujícímu důchodci jsou mi slova jako gender a ta zkratka začínající L zcela cizí. Domnívám se, že pohlaví jsou jen dvě, proti homosexuálům nic nemám, velmi si vážím pana Hromady, který o problémech homosexuálů začal otevřeně v devadesátých letech mluvit. Tehdy to byla opravdu odvaha se k tomu veřejně přihlásit a začít něco řešit. Nesnáším ale ty dnešní pouliční taškařice, je třeba respektovat význam slova intimní. Pokud jde o změnu pohlaví, ve světě se to děje desítky let. Když se někdo cítí jinak a trpí, je třeba mu pomoci, ale měli by o tom rozhodovat výhradně lékaři. Ale o tom ten Istanbul zřejmě není, prý je o násilí. Když nevím, o co vlastně jde, řídím se tím, v jakém spolku jsme. Turecko nepovažuji za dobrého parťáka. V podstatě požadujete a považujete za jediné demokratické, že co se jednou odhlasovalo, se nemůže nikdy měnit. Ale to není pravda, zákony se pořád mění, obmění se senát, koaliční partner zatlačí nebo strana a vláda zavelí a budete hlasovat znovu.

0 0
možnosti
PB

Je takový problém si zadat dvě slůvka do google a zmáčknout enter, nebo to neumíte?

Celkový čas hledání a otevření=5 vteřin

https://rm.coe.int/1680462471

0 0
možnosti
PK

Přiznám se, že mě už ty vaše blafy nebaví číst. Vlastně se vždy jen dostanu k tomu, jak sama sebe usvědčíte ze lži a tím to pro mě končí.

Tudíž, chápu-li vás dobře, lhala jste o tom, že ČT podává dezinformace. Neb jak sama v tomto svém dnešním příspěvku píšete, tak

"Teoreticky ji může v budoucnu znovu projednat tato či jiná vláda, hodně teoreticky si může ratifikaci na svůj program ratifikaci zařadit Sněmovna a teoreticky i Senát

Zdroj: https://danielakovarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=812716";

Tudíž jste lhala a asi by bylo na místě, se za váš předchozí článek v blogu na iDnes, omluvit. Děkuji.

6 9
možnosti
MK

Tak je nečti a neblafej o nich.

6 3
možnosti
AT

Nepřestávají mě bavit rozumbradové, kteří si pod pojmem demokracie představují, že “poražená” strana se stáhne a bude pokorně mlčet. V demokracii je zcela normální a legitimní, že diskuze a prezentace i odlišných názorů probíhá i po vyhraném hlasování. Nebo si myslíte, že by měla opozice a občané obecně mlčet ke všem zákonům a vládním nařízením jen proto, že byly schválené většinou? Proč nepíšete rozhořčeně blogy ke všem útokům a sprostotám směrem k vládě?

A nejvíc mě fascinuje, že tyto představy šíří někteří členové zákonodárných sborů.

Vzpamatujte se pí senátorko. Článkem o tzv. dezinformaci české televize jste odstartovala proces sebezesměšnění.

5 12
možnosti
Foto

Ona na to paní s. senátorka hledí stranicky. Inu, zvyk z mládí.

3 9
možnosti
MK
JP

Chápu rozčílení paní autorky vzhledem k tomu, že někteří senátoři usilují o to, aby smlouvu projednala Sněmovna, takže je velmi pravděpodobné, že dojde k novému kolu schvalování Istanbulské smlouvy. To se občas stává a není to nic proti demokratickým zvyklostem. A my můžeme být svědky, jak to její odpůrce nadzvedává, až se v nich rodí sounáležitost s pronásledovanými disidenty. Mimochodem v těch odkazech jsem žádná telefonní čísla ani adresy nenašel.

3 7
možnosti
PB

Je úžasné, jak autorka píše o hruškách a vy v tom čtete lokomotivy.

4 1
možnosti
JA

J87a27n 52A17b36r19t

6. 2. 2024 14:28

Vážená paní senátorko, už mnoho let máte můj obdiv a dík za svou práci. Jediným zklamáním pro mne je, že jste nenašla osobní odvahu kandidovat na prezidentku ČR.

6 5
možnosti
Foto

Ne ne, senátorka Hamplová by byla mnohem lepší.

5 0
možnosti
  • Počet článků 190
  • Celková karma 30,93
  • Průměrná čtenost 2303x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik