Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Dneska se jako kritérium míry vyspělosti bere počet žen ve vedoucích funkcí. To má jeden háček: klesá porodnost a migrace to u nás není schopna doplnit. Bude na jednoho důchodce méně než dva zaměstnaní, což nelze utáhnout. Ten kdo vymyslel to kritérium by měl zároveň vydat nařízení, že polovinu dětí musí porodit muži, pak by to bylo v pořádku. Doufám, že toto opomenutí napraví.

4 0
možnosti
KT

Je mnoho žen, které jejich práce naplňuje a jsou jiné, které pracují pouze z ekonomických důvodů. Některé děti chtějí, jiné ne. Je to individuální rozhodnutí každé z nás.

4 0
možnosti
JL

Pani Danielo Kovářová. Jiz nadpis je ze spolecnosti ovladajici diktatorem . Ten muze byt skryty nebo muze verejme vystupovat. Svobodna spolecnost s dobrou organizaci je zakladem. Takova spolecnost muze mit diferentni nazory nez mate vy.

2 1
možnosti
JK

Sociální inženýrství je, když žena řídí auto, studuje a nosí kalhoty. Psali to v časopise Naše rodina v roce 1908.

2 2
možnosti
JK

Komunisté, fašisté a Daniela Kovářová se na jediném smyslu života ženy v plození a výchově dětí shodují jednoznačně a úplně dojemně. Vlastně když se řekne Daniela Kovářová, tak ty komunisty už není třeba doplňovat, to už je v tom jméně od jejího mládí obsaženo.

Mimochodem, sociální inženýři jsou ti druzí, kdybyste to nevěděli

4 13
možnosti
MR

Jestli jste to tam viděl tak umíte sakra číst mezi řádky. A to o těch inženýrech jsme taky nevěděli, děkujeme za vysvětlení.

1 0
možnosti
EK

Podle autorky jsou děti pro ženy nejcennější co mají. Není to pravda, nejcennější co mají je jejich vlastní život.

0 9
možnosti
PP

Nejcennější je pro každého něco jiného a každý si o tom rozhoduje sám.

13 0
možnosti
KL

Ano. Je opravdu zajímavé, jak moc se snahy těchto sociálních inženýrů shodují s tím, co chtěli i komunisté. Rozdíl je snad jen v tom, že ti dnešní nechtějí dělat z žen jeřábnice...

13 0
možnosti
Foto

Některé "lepší" jeřáby je dnes možné řídit pomocí dronu rovnou ze země - a lézt proto někam nahoru do šílené výšky kabiny jeřábu (a být tam půl dne!!) již není nutné.

1 0
možnosti
  • Počet článků 190
  • Celková karma 30,72
  • Průměrná čtenost 2303x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik