Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nedomnívám se, že by nějaká média a s nimi nepoučená veřejnost byla okouzlena zvolením Petra Pavla prezidentem. Ale připouštím, že významnou část našich občanů naopak ani trochu neokouzlila představa, že by se stal prezidentem člověk předstírající, že jeho syn, nacházející se v USA, mohl ve stejném čase současně podepsal převod akcií v ČR.

Je jistě dobré mít vysoké nároky na právníky:

musí být statečný, mít názor a stát si za ním. Nesmí se bát, nesmí se bát projevit se a vydat rozhodnutí. To mimochodem v dnešní době plné výmluv a vyhýbání není málo. A ještě něco: můj kandidát nesmí být svině, prevít, parchant, křivák, podvodník, nemrava a lhář. Líbilo by se mi, kdyby takový byl každý soudce.

Zdroj: https://danielakovarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=799709

V justici takových lidí není nikdy dost. Stejně jako mezi poslanci a senátory.

Možná dokonce málo. Jak sama jistě dobře víte, česká justice odsoudila člověka dvakrát vězněného v koncentračním táboře. Vyhověla Miloši Zemanovi a jeho umanutosti ve věci článku, který nespatřil světlo světa a vypálila mu cejch v hanebném ruském stylu.

Kde brát právníky splňující Vaši výše citovanou podmínku, když se i lidé s Vaší mnohaletou odbornou praxí neostýchají mlčet? Mlčet k takové špinavosti!

Pak ovšem čím je tento Váš článek, ne-li jen součástí Vašeho osobního marketingu političky?

1 0
možnosti
Foto

Inu, vzkaz jste vyslala a věřím, že doputuje do cíle.

Ovšem vaše požadavky na soudce, ts, ts,ts, ...... Bílá vrána je vzácný úkaz.

0 0
možnosti

Dalekosáhlé povídání a úplně, ale úplně, zbytečné úvahy a názory. Podstatné jsou a budou skryté a neprůhledné řežby zájmových klanů, ze kterých podle sil, vlivu a působení nejrůznějších tlačenek a lobby nakonec vypadnou nějací vybraní jedinci. Buď jako kompromis protichůdných vlivů a zájmů, nebo jako výraz dominance některého okruhu parazitů, právě se formujících v okolí nového rozvědčíka generalisima emanuela.

1 7
možnosti

Zcela nepochybně. Generalisima bych do toho netahal, tenhle boj je pořád stejný.

0 0
možnosti

SouhlasR^

Ačkoli jsem velmi tolerantní ke genderovým otázkám, obávám se, že se z této tématiky bohužel už stala ideologie. Nakonec to dopadne tak jako se vším, co je ideologizováno - ideologie bude rozhodovat, kdo bude či nebude moci vykonávat tu kterou funkci.... budou na to "předpisy".

2 0
možnosti

Jako vždy nelze než souhlasit.R^

5 1
možnosti

A vztahuje se ta vaše slavná různorodost také na manželství? Jakože třeba klidně stejnopohlavní? Anebo se ona žádoucí různorodost, v případě, že se vám to zrovna nehodí do krámu, rázem promění v jedno velké fujky fujky?

Mimochodem, stejnopohlavní manželství podporuje podle všech průzkumů 60% obyvatel.

1 6
možnosti

Zavádějící nepravda - nevadí není podporuje.

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS