Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Výborně napsáno. Až si lidé uvědomí skutečné dopady nesmyslné politiky green dealu včetně emisních povolenek a dalších nesmyslů, pak možná pochopí, co je špatně.

https://dfens-cz.com/zelena-dohoda-pro-evropu-european-green-deal-akcelerace-konkretnich-dopadu/

0 0
možnosti
PZ

Paní senátorko, dodáte zdroj Vašich informací o růstu ledovců a násobení počtu ledních medvědů?

1 0
možnosti
JK

J10a37n 63K45y25š39k15a

14. 2. 2023 6:05

Paní senátorka si potřebné informace dohledala na internetu...

0 0
možnosti
PK

Jak tak koukám, Klaus má zdatnou následovnici. Paní senátorka zřejmě hledá jinou parketu ke zviditeknění. Odměna manželské věrnosti zřejně moc "netáhne".

3 5
možnosti
JL

Vazena pani Danielo Kovářová. Mate pravdu v celem rozsahu o kterem pisete. Snad jen dve srozumitelne duvody se s klimatickym zakonem nezabivat.

Prvni duvod je nastraha dominance idiotu na celem svete. S tim musime pocitat. S tim jsme schopni neco delat, budeme-li rozumni.

Ten druhy je vsak slozitejsi. Je nami, tedy obcany teto planety, nemozne ovlivnit tento fenomen. Planeta Zeme (Earth) je podrizena nasemu Slunci pro vse dobre i zle. Dve zpravy o tom zlem deni na Slunci, se vynorily na svetovych mediich.. Aktivita Slunce se blizi k vrcholu aktivity jedenacti rocniho cyklu. Ukazy ze Slunce nejsou normalni podle starsich zkoumani. Jsou vetsi a hlavne jsou diferentni pro predpoved, jak budou pusobit na celou nasi planetu. Dalsi fenomenem pro zhorsovani obvzdusi je sopecna cinnost. Jeji podstatu zname, ale nemame moznost ji take nejak ovlivnit.

Neudavam zadna cisla pro i proti tomuto zakonu. Jsem privrzenec cisteho ovzdusi a krasne krajiny na cele Zemi. Vsak jen v moznostech ekonomie a hlavne prez PRIKAZU tech idiotu, kteri dokazi nas znicit pred tim, nez nastane soudny den.

6 0
možnosti
JK

J65i62ř82í 31K71u15b97í69k

13. 2. 2023 16:41

Potřebujeme v senátu bývalé komunisty? Daniela Kovářová v KSČ od roku 1987

0 9
možnosti
JD

A za prezidenta?

6 2
možnosti
  • Počet článků 189
  • Celková karma 31,60
  • Průměrná čtenost 2315x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik