Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zdravím. Také jsem vám to hodil a vidím, že jsem udělal dobře. Každý moderní politik by měl usilovat o postupném rušení zákonů zasahujících do přirozených práv lidí. Dále by měl preferovat posilování ochrany negativního práva a kritizovat právo pozitivní s cílem jeho postupného rušení.

0 0
možnosti
Foto

Hezký článek, nutí k zamyšlení. Gratuluji ke zvolení a držím pěsti.

2 0
možnosti

Karma a též blahopřání k výhře v senátních volbáchR^[>-]

4 0
možnosti

Gratuluji ke zvolení. My, vaši voliči jsme svůj díl práce odvedli. Teď je to na vás.

1 0
možnosti
Foto

P89e60t91r 18H74a63n72n90i84g

8. 10. 2022 15:39

Karma a gratulace. Já jsem, kdesi v mém minulém článku zde na blog iDnes napsal, že i když má žena (jsem vdovec již 33 let) byla skutečný anděl, občas se vyskytly i mezi námi určité problémy vyplývající z mé činnosti spolupráce s tehdejšími hvězdami populární muziky (byl jsem jako jejich producent a autor jejich hitů spolutvůrce toho všeho humbuku kolem a samozřejmě i různých nástrah, které manželskému životu rozhodně neprospívaly). Jedno však bylo důležité. Vše zachraňovala vždy láska mezi mnou a mou ženou. Problémem je, že se nám dnes láska z mezilidských vztahů vytrácí. A máte pravdu. Žádné zákony a jejich novelizace nenahradí mezilidskou ohleduplnost. A tam, kde není láska, přichází nejdříve lhostejnost a pak i nenávist.

8 0
možnosti

Karma, taky blahopřeji ke zvolení.:-)

Rodina by měla být stále základem, nic lepšího za tisíce let nevzniklo. Rodina ale nejsou jen manželé a děti, patří tam prarodiče i další příbuzní. Není nic krásnějšího, než fungující vztahy a chce to málo, jen soucítění, pochopení a toleranci.

6 0
možnosti

Statistiky ukazují, že manželé, kteří spolu chodí pravidelně každou neděli do kostela mají nebezpečí rozvodu okolo 1%. U manželů, kteří se spolu denně modlí je nebezpečí rozvodu dokonce okolo 01%. Všichni ostatní mají nebezpečí rozvodu mnohonásobně vyšší. Dokonce i u manželů, kteří spolu pravidelně jednou týdně chodí do divadla nebo plavat na plovárnu, je nebezpečí rozvodu vyšší. Čili recept na dobré vztahy mezi partnery tady je. Nevím proč se o něm ve škole neřekne dětem.

0 0
možnosti
Foto

Velmi trefně napsáno. Jen uboze duše chtějí mít celý život vyfutrován paragrafy. Podobají se onomu novozákonnímu bloudící, který se radoval z nadupaných sýpek.

2 0
možnosti
Foto

Pokud tohle vidíte jako svojí elementární agendu, pak Vám budu jednoznačně fandit.

4 0
možnosti
  • Počet článků 189
  • Celková karma 31,59
  • Průměrná čtenost 2315x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik