Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Páni, tedy, paní, když agitka, tak trochu méně agresivní a - pokud možno - alespoň malinko vyvolávající dojem, že agitátor ví, o čem mluví.

Jak jsem přesně ten typ Pražáka, který se na venkově cítí nesvůj a je si vědom, že venkovu nerozumí, počínaje absencí ukazatelů a konče pro městkého člověka těžko pochopitelnými mezilidskými vztahy, stejně se nemohu zbavit dojmu, že po přečtení tohoto blogu se každý skutečný venkovan musí urazit.

Připadá mi to jako taková zkrácená a do ČR přenesená verze Chaloupky strýčka Toma.

1 0
možnosti
Foto

A ja myslela ze je to jen ve mestech jak tu pise vas kolega :P A kdo vyhral ?;-D

0 0
možnosti

Z Vašeho tak trochu podbízivého článku vyplývá, že jste venkov viděla tak akorát "z rychlíku" . Jsem již pracující důchodce, celý život jsem prožil v malé

vesnici, Zemana bych nikdy nevolil, mimo jiné, v naší malé obci vyhrál Schwarzenberg a později Drahoš. Troufám si říci, že většina mých spoluobčanů by nevyměnila podporu Ukrajině za ruský plyn.

0 2
možnosti
Foto

Bydlí ve Štěnovicích u Plzně, což je takový polosatelit, ale celý pracovní život probíhal ve městech, tudíž typická venkovanka. Kandiduje za obvod Plzeň 2.

0 0
možnosti

Nekandiduje náhodou paní Kovářová do senátu a nechce si náhodou vylepšit bodové ohodnocení u mimopražáků? Nebyla dlouhá léta čelnou exponentkou ODS a dokonce ministryní?

3 0
možnosti

Aha, v Praze nezbylo pro ambiciózní paničku místo, tak se přesunula na "venkov". Kandiduje v zapadákově, tedy v obvodu Plzeň-město. To jsou ty paradoxy!

0 2
možnosti
Foto

Pani Kolarova, diky. Vystihla jste tu povysenost a nadutost panu a dam z Prahyyy uplne presne.

0 3
možnosti
Foto

A které dámy a pány z Prahy máte přesně na mysli? Ty, kteří se v Praze narodili a žijí tam od té doby, nebo ty, co se tam naplavili z venkova a žijí tam, nebo případně ty, co se tam naplavují den co den ze všech venkovských směrů za prací...?

2 1
možnosti
Foto

Nebyla jste na vesnici dost daleko od Prahy. Znám oblasti v ČR kde to opravdu na 100% odpovídá tomu negativnímu popisu z vašeho blogu ...

0 2
možnosti

P38e47t51r 85F46i44a89l17a

8. 9. 2022 21:32

Hrozně hloupý text, někomu vyhrožovat fackováním, když bude potřebovat pomoct.

2 3
možnosti
Foto

Zjevne jste si nezapamatoval vetu celou az do doby, nez jste zacal psat to svoje.

0 0
možnosti
Foto

Tak ono, obecně se na lidi z venkova kouká ve smyslu "seno a vidle" nebo "sláma jim kouká z bot", většinou prý volí komunisty apod. Soudný člověk naštěstí ví, že tomu tak není.....

2 0
možnosti
Foto

Marně si lámu hlavu nad tím, co tací bodří a moudří venkované stále hledají v té "mojí" hnusné, nafoukané a drzé Praze, když sem jezdí tisíce z nich denně do práce... Pražské prachy jsou ok co...?!:-)

0 2
možnosti
Foto

hlupáci se najdou jak na sebemenší vísce, tak přímo v matičce Praze....

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS