Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Chybný nadpis. Správně mělo být "Co sní český člověk" ;-D

0 0
možnosti
Foto

Kam s ní? Do senátu. :-)

2 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Zajímavé, jak je skoro v každé hospodě poznat, jaký koníček provozuje majitel nebo šéf. Někde je zapálený cyklista, někde motorkář, jinde muzikant... Navzdory zdražování jsou u nás hospody a hospůdky a zahrádky plné R^[>-]

0 0
možnosti
Foto

A celá hospoda se rozzáří, když svojí návštěvou ji poctí zapálený populista.

1 0
možnosti
Foto

Chápu, také se rád zastavím někde ve venkovské hospodě a vyslechnu si štamgasty. Třeba jak jim dupou ti moravští strakáči nebo kde se sluní při hladině tůní tloušti a v houští že se liška skryla a stará psice Ajda kterak před ní slepice zas ubránila.

Podíval jsem se, co jste v poslední době napsala. Ach ano ovšem, o Zemanovi například. Že kde kdo smí ho urážet od klávesnice, zatímco dovoleno není prý se otřít o Topku a se zlou že jste potázala se. Také jsem v pohostinství slyšel nejednoho mamlase, jenž bránil toho pána. Toho, kdo uráží kde koho a omluva se v hrdle příčívá mu tak, že působí jak jak dvojník prezidenta, ješitný tak, že jeho smutná sláva křičí do oblak. Možná až do Nebe, z čehož Vás asi nezebe.

Po vzoru Putina snad nebude se bíti dál jak ruští nacy za českou denacifikaci. Obětí zatím je jen Peroutka. To tedy byla pochoutka, již připravila nám advokacie s českou justicí! Předstírané blbství jak za tou východní ukrajinskou hranicí.

Možná byste někdy místo na pivko mohla zavítat za těmi , koho se týká například všemi politiky přehlížená petice - za členy Spolku rodin obětí české justice.

Mluvíte o tom u piva se štamgasty. O úpadku našeho právního státu? Třeba s těmi, co karty mastí a fandí Zemanovi a nadšeni jsou českou justicí, že Peroutka byl odhalen - postižen fascinací nacismem, z níž léčili ho marně Němci v lágrech , aby se stal zas vlastencem ?

2 2
možnosti
VF

Dojemné ;-(

(Aha, kandidujete jako nezávislá ve volbách do Senátu PČR v roce 2022.)

3 1
možnosti
EH

Jojo, ti mají jako koníček jezdit po ČR. ;-D

2 1
možnosti
LP

Tak alespoň už víme, proč Česko kralovalo kovidovým hitparádám, proč jsme se 2 roky váleli ve sklepích a ve skafandrech. ;-(

Jen kvůli novému koníčku paní doktorky.;-ORv

0 3
možnosti
JV

To spíš zavání alkoholismem. Za 730 dní (to magické číslo my starší muži dobře známe) navštívit stovky obcí, ještě větší stovky hospod a vypít ještě větší stovky piv.....

To si může dovolit jen politik s řidičem, který nemusí 5 dní v týdnu pracovat.;-)

3 2
možnosti
  • Počet článků 189
  • Celková karma 30,67
  • Průměrná čtenost 2315x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik