Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jé, tak to bych měl správně bejt po bátoriádě ve vaší advokátní kanceláři pečenej vařenej, paní doktorko. A přitom nejsem – lížu si už jedenáctej rok rány pěkně sám, bez institucionální pomoci.

A taky to jde. I když trošku dře...

0 0
možnosti
JK

A co se vám dělo po škole v 87, když jste vstoupila do strany? A tak hlavně, že jste v 89 procitla. Nebo se něco dělo?;-D

0 2
možnosti
PC

Excelentní, neboť naprosto pravdivé, empatické a s nadhledem!R^;-)R^

1 0
možnosti
BG

Autorka může být ráda, že nežije před 100 lety. Od skupiny lidí, kterým byla v minulosti upírána práva, bych čekal větší pochopení.

0 0
možnosti
EH

Souhlas, protože manželství není extra benefit pro menšinu. ;-) Stejně jako hospoda pro všechny není benefit pro barevné, ale samozřejmost.

Bohužel stačí dát dokupy nějakou organizaci zaštiťující práva menšin a už jsou dost hlasití, aby mohli brečet a dožadovat se. Třeba si většina neumíme představit, jak je diskriminován člověk měřící nad 2m. Všude ho otloukají, postele malé, oblečení malé...

Jenže bez neziskové organizace je takový člen diskriminované skupiny nula. Ideálně mít na své straně většinu novinářů, kteří však nezvládají multitasking. Takže není dobré řvát o práva dlouhánů, když zrovna frčí Ukrajina nebo LGBT. :-)

1 4
možnosti
BG

Proč si dlouháni nezaloží nějakou organizaci, když je jim činěno takové příkoří?

0 0
možnosti
JK

JÁ MÁM PRÁVO ŘÍKAT NE!, křičí Daniela Kovářová, ačkoli jí ho nikdo nebere.

7 2
možnosti
JR

uz Vas minuly blog se mi moc libil a dnes opet za karmu:-)lidi si radi stezuji a svadi vsechno, co nejde podle jejich predstav, na druhe..a ti, co si nestezuji, jsou podezreli ze soliterstvi a spatneho vztahu ke kolektivu

5 0
možnosti
Foto

Co si představujete pod slovem kolektiv? Já pod tím vidím prvomájové pochody pracujících! Slovo kolektiv je dávno zprofanované - krom toho jde o neidentifikovatelnou masu lidí. Moderní doba nám dává přesnější názvy: parta, skupina, tým, spolek, spolužáci, účastníci zájezdu etc. A samozřejmě i méně příjemné, jako je gang, mafie, jistá politická strana, přívrženci jisté diktatury etc. ;-D

0 0
možnosti
Foto

A to buďte, paní autorko, ráda, že se ještě neozvala značně početná menšina, odkázaná na optické pomůcky. Tady je to příkoří zcela markantní. Nejenže používání nějakých brýlí a pod. znemožňuje konat některé sporty a jiné aktivity, ale ještě je musíme platit! U solidního optika vyjdou brýle tak na 8 tisíc, i když VZP Vám zaplatí obroučky z nějakého bakelitu v ceně asi 60 Kč. A když potřebujete nějaký speciální výbrus (astigmatismus a pod.), tak si přichystejte dva až tři důchody.

A to si máme nechat líbit? Jen počkejte, až uspořádáme Optic Pride! My dokážeme obsadit celou Prahu! Chcete někam kandidovat? Postavte se do čela naší poloslepé armády!

;-D

3 0
možnosti
ŠM

obroučky mne vyšly na 6.tisíc, ale upravenmé multifokály na 8.000,- mjedno sklo, a holt jsm epotřebovala 2...no, zahučela jsem v tom za 22.tisíc ..za 4 roky si půjdu pro další...tak si na to jako na tyhle,odkládám do obálky..po troškách..

1 0
možnosti
VF

Dobrý den. Přisadím si do diskuse. Ublíženecké manýry ublíženců nejrůznějšího kalibru jsou výsledkem přežrané společnosti zhýčkané a zpovykané hedonistickými výstřelky všeho druhu. To vše je posilováno pseudointelektuální ideologií korektnosti, která je ve zdejší neokoloniální gubernii vybičována až do oikofobního flagelantství - viz mnohé zde publikované výměty známých myslitelů. Často porovnávám, jak moc se vývoj společnosti blíží k predikcím pánů Orwella a Huxleye. Je to nejspíš spirála dekadence, ze které zatím není východisko.

PS.: Ale dovoluji si tipnout, že i kdybyste měla stokrát pravdu, do senátu se nedostanete. Ale co, alespoň jste to zkusila ne ?

4 0
možnosti
VF

Néste Vy nejaké ten oný - intoš?;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 189
  • Celková karma 30,67
  • Průměrná čtenost 2315x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik