Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EK
AA

No protože je svět s ženskejma krásnější

3 0
možnosti
Foto

J27o41s76e18f 34B57á46r45t12a

15. 1. 2022 17:36

Kdysi dávno prý herec Saša Rašilov na tuto otázku odpověděl takto: Ženy nejsou vůbec k ničemu, akorát k tomu, k čemu jsou vůbec nejlepší.

1 0
možnosti
ES

Tato odpověď nevypovídá nic o ženách, ale o herci samotném.:-)

0 0
možnosti
EH

Ptát se, k čemu je žena, je stejné jako ptát se, čemu je matka bez šroubu. Jenom jako rodina dáváme smysl. Jednotlivé úkony starání se o děti a kariéru zvládnou všichni, i padesáté osmé pohlaví. Ale k počátku dítěte potřebujeme ženu i muže. :-)

1 0
možnosti
VV
LP

Pane Vokoune, nebudte tolik uzavřen ve svých stereotypech a předsudcích. Ani k lásce nejsou ženský potřeba. My chlapi si vystačíme sami.R^

0 0
možnosti
JL

Dobrý. Já bych řekl, že žena je obecně předurčena k tomu mít děti a kochat se jimi (muž může táhnout) a taky vnoučata, to už je vyloženě objekt zbožňování (jak vidím kolem sebe). Je pravda, že některé ženy dokáží milovat i muže svého srdce do pozdního věku, ale asi jich moc není v naší zóně. Jen bych poznamenal k paní autorce, že se, jak je u nás obvyklé, zamýšlela nad malou částí světa tzv. Západem (mrňavá Evropa bez Ruska, Balkánu a USA s anglicky mluvícím okolím). Většina světa islámského a zbytkově patriarchálního (např. Rusko a Střední či Jižní Amerika, Japonsko, nemuslimská Afrika pod.) tohle zatím neřeší, odhaduji. Samozřejmě i tam jsou nějaké osamělé feministky a manažerky toužící lézt po žebříku nahoru, ale bude jich zanedbatelné procento. Druhá věc je to, že ženy mohou skotačit emancipovaně, když je luxus a někdo je zaměstná, v případě chudnutí civilizace, kolapsu ekonomiky a pořádku, v případě válek se žena zase ráda přivine ke svému ochránci, jako to vždy bylo. :-P

0 1
možnosti
EK

V případě válek odchází ochránce na frontu a ženy doma obdělávají pole, vyrábějí tanky a loví medvědy.;-D

0 0
možnosti
ND

Ať se to komukoliv nebude líbit, ale spolu s Betty Mac Donald si myslím, (parafráze) že jen žena by dokázala s jednou svíčkou zútulnit severní pól.

Na ženách, i sebevíce vzdělaných, je nejlepší její ženství.

Jsem ráda, že jsem žena a vždycky, ať už v džínách, nebo v kabátě to bylo na mně vždycky vidět a mužský mám ráda a

děti byly vždy zřítelnice mého oka.

Jinak, mám středoškolské, technické vzdělání a téměř celý život jsem pracovala v oboru a žila v domácnosti s jedním mužem :-)

6 0
možnosti
ES

Paní Naďo, krásně jste to napsala, děkuji.V

2 0
možnosti
MP

Já doufám, že výzkum umělé dělohy přinese brzy výsledky a funkční umělý aparát vyváže ženy z odvěkého jha reprodukce, aby mohly být opravdu rovnoprávné... :-)

3 1
možnosti
LP

Jako dejme tomu. Ale pak už nebudou vůbec k ničemu.:-/

2 0
možnosti
  • Počet článků 189
  • Celková karma 30,93
  • Průměrná čtenost 2315x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik