Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Perfekt s dobrým postřehem napsané. R^

2 0
možnosti
BV

Nálepkování, minusování, urážení atd tu často nahrazuje nedostatek argumentů.

2 0
možnosti
Foto

Zkuste říct "popírači" covidu, aby si v autobuse nasadil roušku. Budete ráda, když se dočkáte jen nadávek a nedostanete přes ústa.

0 1
možnosti
PC

p. Lněnička:

A co je vám vůbec do toho? Proč byste měl někomu něco připomínat, nebo mu dokonce něco nařizovat? Co vás k tomu opravňuje?

Máte-li problém, je to VÁŠ problém (!), nikoho jiného, a proto se podle toho sám zařiďte a neotravujte s tím ostatní.

6 0
možnosti

Nálepkovači, právě jste obdrželi nálepku, že jste pitomí.;-D

4 0
možnosti
JK

Nálepka (značka) může být dvojího druhu, buď si ji vybereme, osvojíme, nebo nám ji někdo přilepí.

Pokud si ji vybereme, osvojíme, je to naše know how a naše chlouba, z logiky věci není námi vnímána negativně.

Pak je tu několik druhů nálepek od okolí. Pozitivní, většinou za náš mimořádný výkon, tituly (i akademické), ceny, medaile, certifikáty a pod.

"Pitomí nálepkovači" jsou zřejmě ti, co nálepkují negativně proti vůli adresáta. Onálepkovat protivníka s cílem ho zostudit a získat jaksi "navrch" umí už malé děti, dokonce i formou básničky, je důležité, aby si nálepku ostatní dobře pamatovali. Můžeme se přiklánět na tu či onu stranu, ale je to víceméně osobní věc dvou stran a pokud je druhá strana neméně zdatná, tak to může být zábavné do chvíle kdy teče krev.

Pokud ale onálepkujete negativně nějakou skupinu lidí musíte mít minimálně stejnou skupinu, která bude nálepku hlásat a prosazovat, lze částečně zpočátku nahradit kvalitním mediálním šířením. Cílem je staré známé "rozděl a panuj", úspěch takového nálepkování se měří mírou nevraživosti oněch dvou či více skupin. Pochlebováním, uplácením jedné (nebo více) skupiny si je nakloníte na svou stranu. Veřejného zneužití šíření nenávisti ve svůj vlastní prospěch může jen bezpáteřní sociopat, kterého nezajímají prostředky, ale pouze účel. Jsou mu ukradené osudy lidí na jedné i druhé straně, klidně je nechá vraždit jeden druhého a ještě nenávist přiživuje. Několik šílenců, kteří způsobili genocidu miliónů lidí známe i z dějin Evropských.

Proto je nutné zavčasu odstavit od moci ty, co nálepkují a rozeštvávají společnost.

5 0
možnosti
ZZ

Veřejného zneužití šíření nenávisti ve svůj vlastní prospěch běžně dnes používá Pirstan i Spolu, které vy nazýváte bezpáteřními sociopaty, které nezajímají prostředky, ale pouze účel.

Tyto partaje veřejně nadávají na Babiše, Okamuru, komunisty ....... a nikomu to nevadí.

:-/

2 5
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 1
možnosti
IL

I32v38a40n66a 14L97a33n67c65e

27. 9. 2021 13:11

Tolerance by měla být z obou stran. A pokud je jedna strana, která napadá a utočí, stane se, že druhé straně nezbývá nic jiného, než utoky vracet.

3 1
možnosti
Foto

J85a30n 45Š19i18k

27. 9. 2021 13:06

Máte úplnou pravdu, jenže Vy to pojímáte jen z jedné strany. Ti, co se nechají očkovat jsou hloupé ovce, odkud asi tato slova padají? Váš článek není absolutně vyvážený. Ano, nálepkuje se, uráží a soudí, ale pokud jste si toho nevšimla milá paní, zkuste si přečíst některé komentáře na FB. Například pod fotkou jedné mladé političky, které se naočkovala. Ty odporné a urážlivé komentáře padaly hlavně ze strany těch tzv. odpíračů a jsou jich tam stovky. Kdybyste měla zájem, pošlu Vám odkaz. Z toho jak je Váš článek útočně psán a koncipován je evidentně jasné, že ho chtít nebudete, protože Vy jste o své správné straně naprosto jasně a bez diskuze přesvědčena. Hezký den

7 1
možnosti
OD

Kdo je očkován, ten je ovčanem. kdo nevyvádí kvůli stejnopohlavním manželstvím, je antikrist, pohan a neomarxista. Kdo nehodlá po prchajících pálit ostrými, ten je vítačem, sorošovcem protinárodním. Kdo nechce utíkat ze společenství a svou malost omotat pohraničním plotem, je eurohujer a znovu neomarxista. Kdo se nehlásí do řad nácků, ten je havloid a odrozenec.

Peprné nálepky druhým rozdáváte s chlapskou bravurou, ale když je Vám oplaceno po Vašem způsobu, máte jen babský brekot.

To, co jste seli, je to , co sklidíte.

Pláčete hezky nad hrobem, který jste si sama vyhloubila.

Použijte ten poučný zbytek vlastního traktátu ke hloubání nad vlastní zhovadilostí.

13 1
možnosti
ZH

Tím něčím oním není ten, kdo nic nedělá, ale naopak ten, který dělá. Pravda, extrémistický fanatik nazve například vítačem někoho, kdo jen nechce střílet po násilně se vlamujících individuích. Vítačem je však ve skutečnosti ten, který takové násilné vlamovače aktivně vítá (a případně jim dopomáhá ke vlomení (domluveným) sběrem u Afrických břehů a dovozem do Evropy či takové pašeráctví obhajuje) a ještě k tomu se jim pokouší přiřknout jakési "lidské právo" se sem násilně vlamovat. A ty, kteří s takovým "právem" důrazně nesouhlasí, pak bohatě kriminalizuje nálepkami jako xenofob, fašoun, nácek a podobnými.

4 0
možnosti
  • Počet článků 189
  • Celková karma 30,67
  • Průměrná čtenost 2315x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik