Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Nemyslete si, že vláda neví, co se děje občanům tétozemě. Ví naopak moc dobře, co se děje, a má z toho radost tak jako psychopat ze své oběti. Sama dělá vše pro to, aby se situace čím dál více zhoršovala. Plní zadaný globální plán - a ten je zaměřen PROTI lidem, proti jejich zdraví, životu, proti jejich svobodě, proti všemu, co dělá život lidským, radostným a smysluplným.

1 0
možnosti
Foto

Máme dva roky prázdnin, co chcete více? Vrátit se do každodenního shonu a rutiny a točit se jak veverka v kolotoči, která honí HDP? Nakupovat zbytečnosti. Vytvořte si vlastní prostor k seberealizaci?

1 1
možnosti
Foto

Robinson Crusoe byl po ztroskotání na ostrově na tom podstatně hůře. A co ti nebožáci na Titaniku, nebo během světových i lokálních válek? Mimochodem, na tom Titaniku se podepsala jedna chyba za druhou.

1 0
možnosti
ZD

Dlouhý článek plný vzletných apelů a kritiky vládou zvoleného postupu. Podobných je zde přehršel a jistě sklidíte hodně ovací, ovšem jen od určitých typů lidí. Koukám, že máte již prvního nadšeného čtenáře a současně autora podobně "přínosných" textů. Podobné texty nepřináší nic nového, nejsou poukazem na jiné postupy nebo jinde osvědčené praktiky. Jsou to naříkající a vládě spílající zbytečné články, při vší úctě kterou ke všem lidem chovám. Jistě sledujete i informace ze zahraničí. Já tedy sleduji - nikoliv v originále a nikoliv podrobně, nicméně mám pocit, že se úplně stejně se situací vypořádávají i jinde. Například dnešní prohlášení o nedávno vychvalovaném Španělsku a nedávný apel německé kancléřky jsou toho dokladem.

Zkuste se zamyslet, ne nad důsledky Vámi kritizovaných opatření, ale nad možným vývojem kdyby nebyly zavedeny. Zkuste do svých úvah promítnout i pravý důvod omezení styku lidí a vzájemnou korelaci s (zatím) jediným známým prostředkem obrany - vakcinací. Ostudný projev tržního chování a neschopnosti bruselských úředníků je pravou příčinou toho, proč nemohou být dnešní opatření zítra uvolněna. Mohla byste také napsat úvahu o tom, kdo živí nesmyslnou politizaci problému ruské vakcíny. To by byl rozhodně přínosnější článek.

Zkuste se zamyslet také nad ostudnou úlohou médií v této krizi. Včera o tom hovořil prof. Zima jak v honbě za bombastickými titulky vyhledávají co nejkontroverznější názory "takéodborníků". Zkuste se zamyslet jak větší vliv mají média na lidi, kteří jsou více doma a mají čas více číst.

Zvolila jste zatím nejlehčí cestu, po které jde většina zdejších autorů - za vše může vláda, potažmo jeden člověk. Ptáte se po odbornících a naslouchání jim. Existuje jednotná fronta odborníků a proti nim vláda, která si dělá co chce? Pokud ano - budu i já hodně nervózní.

Témat k přínosnému psaní je rozhodně mnohem více než dokola "hlodat" jedno a to samé téma. Hezký den přeji.

3 0
možnosti
Foto

I89v68o 78C67i55l98i38c74h

31. 3. 2021 7:52

Perfektně napsáno, děkuji R^

1 0
možnosti
ZD

Co z toho stěžovacího blogu je perfektní? Co je přínosné nebo návodné pro budoucnost?

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS