Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Zasloužená karma.

0 0
možnosti
RK

Jeste ze k nasim pribuznym a znamym zmineni odbornici nechodi a deti tak nevedi ze by mely zazivat traumata, sebeposkozovat se ci dokonxe sebevrazdit. A obcasne zachvaty vzdoru maji stejne jaki v dobe predkovidove. Nastesti zatim nezjistily, ze covid a problemy s nim soojebe by mohl byt dobra zaminka pro rebelii.

1 1
možnosti
KK

Moje čtyřletá dcera od října nechodí do školky, aby mohla být v každodenním kontaktu se svojí 85 letou prababičkou kterou miluje. A také se svými babičkami a dědou. A je maximálně spokojená. Dodržujeme v maximální míře všechna doporučení, stykame se jenom jako rodina a díky bohu nikdo neprodělal covid. Prababička naočkovana.

1 0
možnosti
JZ

J33a33n 31Z55í28m43a

19. 3. 2021 13:10

Krasny clanek pani doktorko. Bydlim v dome plnem arabu. Ti to delaji jednoduse. Hraji vice se svymi detmi.

1 0
možnosti
AK

Úpadek byl již nastartován víc jak před 20lety,jenže to jsme netušily,že to půjde až do absůrdna.Začíná se tady vychovávat gengová mládež bez vzdělání.Jenže ony tvrdí,že vše najdou v chytrém telefonu.Tak jim ho seberte a víte kde jsou no přeci tam,kde slunce nesvítí.Jenže když vidíme čím dál víc americký styl žití na ulicích,tak se nedivme tomu,že mládež je taková či onaká!!A kdo zato může?Stát,rodina nebo školní výchova,která není nikde nahrazena domácí výchovou,neb tam převládá to,že na prvním místě jsou peníze,kariera a až potom rodina.Místo toho aby to bylo opačně tak ne.

0 1
možnosti
AK

Pravda, ale protože si lidi nevidí na špičku nosu a mnohdy neřeší, co bude za 10, 20 let. Ale tyto dva roky se právě projeví až za těch 10 let, kdy nynější prvňáci, druháci budou v pubertě a nynější puberťáci budou lidé, co si mají zakládat rodiny....co z nich bude? Puberťáci, kteří nebudou vědět, co se sebou a dospělí, co nevydrží ani v jednom vztahu. Obětovat děti na úkor dospělých je známka úpadku společnosti.

5 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 3
možnosti
PV

Co to melete?

Protektorát potřebuje politicky uvědomělé děti, jejichž jediným zdrojem informací je cílený sdělovací prostředek. Sdružování se s ostatními je jen na škodu, protože se celé úsilí tímto eliminuje a hrozí, že se dítko doví něco jiného než naši pravdu.

2 3
možnosti
KS

Poprvé v dějinách civilizace se obětovaly děti ve prospěch dospělých. V zájmu rodiny, národa a lidstva je ale opačný postup.

3 4
možnosti
RK

R23a61d53e35k 41K41o41h19u73t

18. 3. 2021 19:46

Za koho tahle paní bude kandidovat? Již se jako ministryně plně osvědčila, a nyní se velice aktivně prezentuje. Budu stranu nebo koalici za kterou bude kandidovat volit. Takové osvědčené odborníky naše republika potřebuje. Jen mě mate, že byla ministryní jen ve dvou letech a nikdo jiný kromě Fischera ji do vlády nechtěl...

2 3
možnosti
RK

R70a48d40e93k 65K44o42h35u53t

18. 3. 2021 19:48

Určitě je až moc dobrá, nestranná, a nedemokraté se jí báli, že jim zatopí.

1 0
možnosti
BH

Tak je to starost rodičů, pořídit sourozence. To za ně nikdo neudělá;-)

2 1
možnosti
PK

Děti potřebují kolektiv vrstevníků a náplň volného času v zájmových činnostech. To žádný sourozenec nenahradí.

0 1
možnosti
  • Počet článků 189
  • Celková karma 30,93
  • Průměrná čtenost 2315x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik