Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji za článek, samozřejmě okarmován. Psal jsem o tomtéž trochu jinak, přesto jsem potěšen, že nejsem sám, kdo vidí věci podobně.

1 0
možnosti

UPDATE - STAN veřejně vyhlásili, že jim překročení ústavy nevadí a budou jej respektovat do 28.2.2021.

0 0
možnosti
Foto

Nejsem žádný Zemanův fanda ale respektuji, že vyhrál volby a to dvakrát po sobě. Havla jsem také nemusel. Ten jeho alkohol a holky mi vadily z jeho přehmatů nejmíň. Lidé si ho zvolili tak jsem to vzal. Není člověk ten aby se zavděčil všem.

1 0
možnosti

Vyhrál volby a .....NIC nedělá, jenom kritizuje ty, kteří si dovolili mít odlišný názor.:-/

1 1
možnosti

Kde je prezident?

Možná se schovává, nebo kličkuje jak zajíc. Jeden nikdy neví.

Broky z ÚOOZ mu lítají kolem uší, už trefili Mynáře, teď dva frajery z ochranky, když to takhle půjde dál, do konce je exhibování by tam také mohl zůstat sám.

Mostecká uhelná ho doběhne, až nebude ve funkci.

1 0
možnosti

Že jo, a taková byla šance, že třeba Hřib v Praze nepožádá a v Praze bude blaze... Ono holt, když končí žvanění a začíná odpovědnost, rozhoduje se člověk jinak...

1 1
možnosti

J40a30n 94D51u51f30e23k

17. 2. 2021 14:08

Add úloha hejtmanů - nechci jim dělat advokáta, ale pokud jsem správně pochopil prohlášení dr. Kuby, musely by kraje po ukončení vyjímečného stavu veškerou činnost, kterou by vyhlásily, platit ze svého rozpočtu. Asi by jim to přišlo zpět převodem z MF, ale při fofru úřadu paní dr. Schillerové by byla otázka, kdy by se tak stalo. Takže mně to vychází spíše na další díru v zákoně, která se teď provalila. Ale možná, že jsem si to celé vyložil špatně.

1 0
možnosti

A o co jde paní Kovářová ?

Těch 14 dní to nějak vydržíme a do té doby se to nějak vyjasní.

Rozhodně bych z toho neděl takový tyjátr, jako vy.

Kdyby opoziční politikové přistoupili k problémům s epidemií konstruktivněji a nenavyšovali pouze požadavky na odškodnění různých zájmových skupin, tak už bychom možná chodili do většiny obchodů a řada služeb by byla povolena.

:-P:-P:-P

2 3
možnosti

Paní Kovářová se asi chystá na volby, tak jí to neberte. inteligentní lidé si ji určitě přejí za ministryni, bo ona vše kolem práva vyřeší levou zadní.

0 0
možnosti

R38a67d62e82k 62K42o96h25u31t

16. 2. 2021 22:28

Tak jak ty zakony, co pani ministryne tak oracne dovedla k dokonalosti jeji naslednici rozvrtali, to je fakt hruza.

0 0
možnosti

Takoví lidé se do vrcholné politiky sami nehrnou. Paní Kovářovou snad někdo přemluví a navrhne ji do vrcholné politiky. Třeba i na prezidentku.

0 0
možnosti

Na prezidentku...nojo, pokrok je nutný. Po dvou prezidentech nekomunistech máme teď na Hradě komunistu z konce šedesátých let. To je asi potřeba "vylepšit" a zvolit komouše z let osmdesátých, kdy tam opravdu vlezli jen kariérističtí hajz.i.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS