Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já myslím, že ženská lobby by vás ráda viděla na hranici! A to nemyslím tu mezi státy!:-) Díky za pěkný text!

1 0
možnosti

I61g40o15r 89S39v98a86t15o92s

26. 11. 2018 15:04

Vzhledem k frontam na damske zachodky (napr. na benzinkach) si troufam rict, ze tech pohlavnich migrantu bude vice smerem k nam, ted k "pisoaristum".

0 0
možnosti
Foto

Změna pohlaví v občance vyžaduje i v nejpokrokovějších zemích důkladné psychologické vyšetření, osoba musí prokázat, že trpí genderovou disforií a teprve po 2 letech, když vytrvá v tomto stavu, je jí teprve uznána změna pohlaví. Ne jen tak, bez objektivního prokázání, jak píše autorka. Během této doby musí většinou mít neutrální jméno, jako je Alex. V některých zemích není nutná operace. Přece jenom, je to nepříjemný a bolestivý zásah do těla a ne každý jej chce podstoupit. Sledovala jsem pozorně debatu mezi odpůrcem zákona přijatého na ochranu práv transexuálů proti diskriminaci v práci atp., kdy odpůrce zákona namítal, že nechce používat genderově neutrální oslovení a že by se mohlo jednat o projev nenávisti a proto se snažil celý zákon napadnout, že je to legislativní zmetek. Celá debata se ale smetla s tím, že si může kohokoli pojmenovávat jak chce, jako muže, jako ženo a toto oslovení nesplňuje parametry "projevů nenávisti". V debatě vystupovali aktivisté LGTB, profesoři, co se tím zabývají, atp. a nikdo se nechoval nějak agresivně, spíše zakřikle, plaše, oponenta, se snažili trochu přesvědčit, ale ne ho umlátit argumenty. Navíc transexuálů, narozdíl od homoseuálů, je jako šafránu, jen zlomkový počet, takže se to celé zbytečně nafukuje, aby z toho bylo téma. O legalizaci pedofilního jednání jsem zatím neslyšela, mít sex s mladičkými dívkami je běžně povolen v muslimských zemích za předpokladu sňatku, a některých západních zemích je jen o něco snížena hranice pro sex o zhruba rok či 2 od nás.

0 0
možnosti

P81e55t74r 35S45k27á75c36e48l

25. 11. 2018 20:34

Profesorům, kteří se GLBT zabývají, doporučuji seznámení:

Statistika o životě a díle GLBT se nachází na http://www.hcjb.cz, v nich "Zápas o duši" č.68, článek "Homosexualita", autor MUDr.Štěpán Rucki CSc. Precizně je v článku popsána i nutkavá (kompulsivní) porucha chování, tedy závislost. Zkusíš to, zvykneš si a potom jsi závislý. Jak prosté.

0 0
možnosti

J96á22n 82B43o36k96o50r

23. 11. 2018 10:42

Máte pravdu, dospeli sme do dosť pošahanej doby. Slová ako muž, žena, černoch, beloch, aziat atď sú proste len pojmy, ktoré sú nejako definované a sami osebe nie sú nijako urážlivé. Proste len popisujú skutočnosť na základe hlavne vizuálnych vnemov. Niekto má tmavú pokožku? Tak je to černoch. Je toto konštatovanie urážlivé? Podľa mňa nie. A ak sa on sám necíti byť černochom, vari za to, ako sa narodil môže ostatný svet?

Inak, aj ja sa cítim traumatizovaný. Vo svojom vnútri viem, že som sa narodil do bohatej rodiny a teraz nevýslovne trpím, lebo nikto ma tak neberie ;-D

2 0
možnosti

Děs !

Frankfurtská škola - "Gramsci dospěl k závěru, že Rusům bránily v přijetí jejich komunistické revoluce křesťanské duše: „Civilizovaný svět zcela prostoupilo křesťanství, a systém založený na židovsko-křesťanských naukách a hodnotách nelze svrhnout, dokud tyto kořeny nebudou přerušeny.

Gramsci tvrdil, že marxisté musejí na Západě spíše nejprve změnit kulturu, protože poté jim moc spadne do klína jako zralé ovoce, než se chopit a zavést kulturní revoluci shora. Změna kultury však vyžaduje „dlouhý pochod institucemi"- uměním, filmem, divadlem, školami, vysokými školami, semináři, novinami, časopisy a novým elekrickým médiem, rádiem.Jedna za druhou musí být dobyta, proměněna a zpolitizována.. Poté by měl být lid pozvolna vzděláván k tomu, aby revoluci "pochopil",a dokonce uvítal.

Takže teď se snaží měnit kulturu přes gender ideologii - Gianfranco Amato - Genderová teorie v praxi - https://www.youtube.com/watch?v=g8sLZ9A_aPI

2 0
možnosti

J66a28n 49R15i75c74h90t79e10r

21. 11. 2018 10:58

Před pár dny jsem četl článek, že nějaký mládenec žaluje nemocnici, že ho "předělali" na ženskou. On sice byl poněkud zmatený, ale doktoři ho tam přesvědčili, že se vlastně cítí být ženou a k operaci samotné dokonce došlo relativně brzy.

A o tom to je..

3 0
možnosti

P76a55v37e94l 57L93a83n22d31a

21. 11. 2018 10:32

Je to tak. Hyperkorektní, ukřivděná doba. Blbci ze sebe dělají chytré, zloděj se tváří jako mravokárce. Otec od rodiny platící daně a hypotéku je sám v menšině. Kde se tohle zastaví? Nebo už je pozdě? Zastaví západní civilizace úpadek vlastní morálky? Možnosti, poučit se z historie, jsou.

9 0
možnosti

Asi jako tvrdit, že volební právo pro ženy byl Trojský kůň pro legalizaci volebního práva pro děti. A pedofilie, samozřejmě.Troufám si objektivně tvrdit, když Daniela Kovářová může "objektivně" posuzovat, kdo si co zaslouží, že to právě z ní mluví závist, touha po úspěchu, po majetku či po výhodách...

0 11
možnosti
Foto

J16a50n12a 40M40a17j46o14v20á

21. 11. 2018 11:04

Ve vašem případě dělám výjimku a posílám mínus, nejspíš minimálně letos poprvé. Volební právo není "přirozená" věc, vznikla s vývojem sociálního uspořádání a jeho systémů. Takže volební právo pro ženy by tak mohlo (pokud akceptujete, že žena je méně než muž) být na cestě k legalizaci volebního práva pro delfíny nebo děti. Pokud akceptujeme, že muž a žena jsou si rovni, tak prostě udělal systém chybu, když ženy opomněl a prostě ji napravil.

Pohlaví je naopak předurčeno biologicky. Ženský jsou ženský a chlapi jsou chlapi. Ano, občas má někdo smůlu a kluci koukají po klukách, holky po holkách, prostě se jim to špatně poskládalo v hlavě. Pak nechť si žijí po svém. S ostatními věcmi je prostě třeba umět žít a vnímat je jako rámec toho, co nám nadělila matka příroda. Jak to, že někdo vnímá, že společnost ztrácí jakékoliv mantinely (a bude to velká pohroma - máte děti? Já se o ty své v tomto směru už trochu obávám) souvisí se závistí? Myslíte si snad, že autorka závidí chlapům klučičí toalety? Maličko absurdní ne?

5 0
možnosti
Foto

J27a17n88a 61M46a39j32o91v21á

21. 11. 2018 7:32

Ano, pojmenovala jste to tak, jak to vnímám...a nemohla jsem to přirovnání najít. Trojský kůň. Víc než dobré, i když neveselé, čtení.

(I když, ta představa, že mohu usoudit, že jsem důchodce a každý měsíc mi něco přistane na účtu...ta by šla, ne?)

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS