Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já jsem byla bezkonkurenčně nejosklivejsi dítě ve třídě a přesto jsem měla nejlepší známky ve třídě, zatímco krasavice skoro propadaly. Blbou blondynu si sice někdo najme na pozici ředitelky, ale pokud začne podnik krachovat, ihned ji vyhodí. Nehledě na to, že na pozicích personalistek sedí ženy, jež radši místo hezkych a schopných dívek prijmou průměrné putku anebo muže.

0 0
možnosti
Foto

není to tak trochu Me too naopak?

0 0
možnosti
VK

Koukám, že vzniká nový seriál. Mrs. GS.

Ten první (Mr. GS) taky nebyl špatný, ale tam každý dopředu věděl, že jde o recesi...

0 0
možnosti
Foto

hlavní je být spokojená sama se sebou-šarm a schopnost vytvářet kolem sebe pohodu někdy i z nepříliš krásné ženy udělá přitažlivou

1 0
možnosti
Foto

Hlavní je být sexuálně přitažlivou a souhlasím, že jakási "ideální krása" je v tom spíše překážkou.

0 0
možnosti
MB

Pořád nevím, jestli je ten článek psán vážně, nebo ironicky. Možná bude pravda někde uprostřed (tedy že je trochu zmatený):-)

5 0
možnosti
EK

Asi to myslí vážně. Na té slavné antimítůčkové konferenci vykládala, že žena, která si chce udržet manžela, má navařit rodině, ale nejíst s ní, aby neztloustla.

1 0
možnosti
EK

Madam Kovářová se snaží ve svých rádobypsychologických výlevech vnutit, jak se má žena chovat a jednat, aby si našla a udržela muže, protože to je podle ní hlavní cíl ženina života. Zapomíná, že i když bude žena svatá a odpovídat přesně mužským požadavkům, tak ho ta dokonalost začne za chvilku nudit a bude zas hledat něco jiného. Muži neopouštějí ženy nepříliš hezké, dokonce i ty protivné a hádavé. Pokud je žena hysterka, je pro muže abnormálně přitažlivá. Nejvíce jsou opouštěny ženy krásné, hodné, vzorné matky a hospodyně.

Moje tchyně nebyla žádná výstavní krasavice a dotáhla to na trojnásobnou vdovu a ještě v sedmdesáti měla nabídky, my ji přemlouvali, aby se ještě vdala, že o třech kolech se do pekla špatně jede, ale odmítla a šla radši s kamarádkami stavět sněhuláka.;-D

3 3
možnosti
JP

J41i35r68i 79P46r25a40j65z

6. 5. 2018 20:45

"Pokud je žena hysterka, je pro muže abnormálně přitažlivá" Opravdu ? No pro mě určitě ne.

0 0
možnosti
PK

Již po několikáté děkuji GS za to co udělala pro svůj sport a o osobním deníku, který vydala ať si každý myslí co chce .........

8 0
možnosti
JN

Uf. Všechny, každá, mnohé.... řekla jedna paní.

Ke dvěma druhům autorů se zásadně nevracím: k fanatikům a k lidem s tak omezeným pohledem na svět, že svůj názor připisují i všem ostatním.

8 0
možnosti
Foto

Tomuto článku se musím jen smát. Autorka v něm zapomíná na jednu důležitou věc, vlastně nejdůležitější, jaká hraje v životě člověka roli - na ČAS. každá krása jednou zvadne, zestárne, zoškliví. A pak zůstane jen stará hloupá ženská, která si neví se svým věkem a zjevem rady. Není lepší než být jen v mládí jen krásná, být po celý život i chytrá...?

28 5
možnosti
Foto

Krásné mohou být i ženy v pokročilejším věku.Nevšiml jste si...?Stárnout se musí umět...

8 0
možnosti
JR

J98a30n 69R17á97ž

30. 4. 2018 13:52

KAMA!

Moc se mi líbí jak ve Vašich článcích přesně popisujete svět mužů, žen a jejich vztahy. Je vidět, že o tom mnohé víte a posuzujete svět mužů a žen z reálného pohledu.

PS. V jedné diskuzi prohlásila jedna žena, že ji vůbec nezajímá, co si o ní myslí muži. Podle mne buď nemá ženské sebevědomí a takovými výroky to zakrývá, nebo je hloupá a neví, jak to v reálném světě chodí. Jinak si to vysvětlit neumím.

4 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS