Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

První slovo, které mi po přečtení Vašeho článku přišlo na mysl bylo - HOPLA. Občas si musím takhle poskočit, aby se mi myšlenky srovnaly....;-)

Co k tomu dodat výčet elegantních řešení je pestrý skoro jako duhová vlajka - jen se tam tak nějak ztrácí ti živí lidé, kterých se to týká - jak píšete "chlapci". Obzvlášť jsem si užila pasáž o změně pohlaví - je to tak snadné a elegantní, že to my homosexuálové (nebo dokonse transsexuálové) děláme 2x do roka. Proč si dělat potíže s registrací, když mám k adopci tolik možností!

Proč se elegantně maskovat a tím se odsoudit k životu ve lži? Možná existuje přihlouplý důvod o sobě nelhat - dokonce ani úřadům. Snad proto abychom se za sebe nemuseliy stydět před sebou, před svými blízkými a ani těmi úřady.

Možná ze stejného důvodu proč tak usilovně bránit tradiční rodinu! Která je modlou nejen zákonodárců (často neochotných udržet vlastní tradiční rodiny pohromadě).

Protože pravda o nás samých je víc než nějaké papíry, pargrafy a odstavce - ať už je naše orientace jakákoliv.

5 0
možnosti
  • Počet článků 189
  • Celková karma 30,67
  • Průměrná čtenost 2315x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik