Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

není to zase až tak žhavé, když se píše dost pořád dokola kdy  časáky mají stabílní témata každý rok jako Velikonoce, Vánoce, dovolené, plus zdraví, hubnutí, a hlavně intervjů a intervjů;-D

0 0
možnosti
VV

Nemohu si pomoci, ale redaktoři (dle Vašeho podání) jsou sabotéři a všude jinde by je propustili.

0 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že hráčů na varhany je podstatně méně než novinářů, dovoluji si velmi pochybovat o tom, že jsou to srovnatelná zaměstnání. Existuje sice pár dobrých novinářů, bohužel v ČR (ale i jinde ve světě) je daleko více periodik (v současné době i internetových) než dobře píšících autorů. Je to dané i tím, že pokud je někdo skutečně mistr slova a brilantní tvůrce, u kterého bychom mohli říci, že jeho nadání je darem od Boha, přejde většinou od novinařiny ke spisovatelské nebo scénaristické profesi. Tam onen "dar" daleko lépe uplatní. Ti dobří novináři se pak většinou v oněch časopisech píšících o kojení, snowboardech a venčení pejsků tolik nevyskytují. Ti dobří novináři (ale opravdu jich není mnoho) uplatňují své zkušenosti ve velkých zavedených médiích všeho druhu (včetně televize), kde je systém práce zcela odlišný od toho, co popisuje autorka ve svém příspěvku.

1 0
možnosti
AO

Zaujmout širokou škálu čtenářů musí být nesmírně náročné..... takže taková práce opravdu náročná je, to jsem si jista.. 

Báječné čtení :)R^R^R^

0 0
možnosti
RK

Ono je úplně jedno jak se časopis dělá, důležitý je výsledek. A bohužel většina časopisů nabízí pouze to co už bylo tisíckrát napsáno v jiných časopisech, nebo se před časem objevilo na netu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 189
  • Celková karma 31,59
  • Průměrná čtenost 2315x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik