Právo na plné sexuální uspokojení žen

4. 04. 2014 10:31:48
Dobrý den, milé sestry, přítelkyně, kolegyně. Vítám vás na ustavující schůzi Výboru za plné sexuální uspokojení žen. Tak jsme se konečně dočkaly. Po mnoha letech poroby a poslušnosti, po tisíciletích strávených v podřadném postavení, kdy jsme byly jen hříčkou v rukách a údech mužů, se nám dnes, v polovině jednadvacátého století, konečně blýská na lepší časy.

Přiznejme si ovšem, že našemu cíli výrazně napomohl rozvoj teorie lidských práv, tohoto umělého konstruktu, díky němuž dnes chráníme každého broučka, i toho, který jen škodí a přenáší nemoci, či každou květinku, bez ohledu na to, jak moc je plevelná. Zakázali jsme zoologické zahrady, v nichž jedním druhem chráněných zvířat vykrmovali zvířata jiná. A vedle práv na ochranu životního prostředí jsme zavedli právo na smrt, i právo dítěte vyslovit NE každému příkazu, který se mu příčí.

Soustředěným úsilím nás žen, zajisté za vydatné pomoci samotných mužů, kteří ovšem jako obvykle nevěděli, co činí a čemu pomáhají, se nám podařilo spoutat mužství a zatlačit je do ilegality. A tak dnes je ideálním předobrazem muže jedinec do hladka vyholený, vonící, s krátce zastřiženými vlasy a nehty, s vysportovanou postavou, zajisté bez kulturisticky vyrýsované muskulatury, usmívající se a líbající nás při setkání, s utěrkou a prachovkou přirostlou k zápěstí a měkkými doteky. Jedinec, jehož jazyk a sloh je oproštěn od slov neurvalých a hlasitých, či dokonce snad neslušných, vždy připraven nabídnout nám rámě, obejmout ramena a vyslechnout naše stesky na právě uplynulý den a jeho protivenství.

Teď tedy konečně nazrál čas, abychom rozšířily zákonný katalog lidských práv o právo, na které máme jako ženy nárok nezadatelný – právo na plné sexuální uspokojení.

Dávno minulá je totiž doba, v níž se ženy před sexem vymlouvaly na bolest hlavy, únavu či přepracování. Dnes je tomu přesně naopak – právě muži, partneři a manželé jsou těmi, kteří vymlouvajíce se na náročný den plný luxování, žehlení a péče o děti odmítají dostát svým manželským a partnerským povinnostem a před naším libidem se ukrývají do temna ložnic, za pableskující obrazovky nebo hráz dálkových ovladačů. Takovému jednání je ovšem třeba rázně učinit přítrž, než se nebezpečně rozšíří. Vymohly jsme si hlasovací právo, vymůžeme si stejným způsobem i sexuální uspokojení. Náš právě ustavený výbor zpracoval následující komuniké, které bude podkladem pro nejbližší zasedání Evropské Unie. Pevně věříme, že naše sestry v unijních orgánech, v čele s eurokomisařkou Redingovou, díky níž máme osmdesátiprocentní zastoupení ve všech kolektivních seskupeních, vládách, zákonodárných i ozbrojených sborech, prosadí nařízení, přímo aplikovatelné v každém civilizovaném státě, v každé domácnosti a zejména v každé ložnici.

Podívejme se nyní na jednotlivé body našeho návrhu:

  1. 1. Každá žena má nezadatelné a nezcizitelné právo na sexuální spokojení, a to minimálně sedmkrát týdně.
  2. 2. Manžel, druh či partner (dále jen legislativní zkratka „muž“) je povinen uspokojit ženu na požádání.
  3. 3. Výběr muže, místa a času uspokojení závisí na ženě.
  4. 4. K sexuálnímu uspokojení ženy přistupuje muž okoupán, čerstvě oholen a vybaven lékařským potvrzením o zdravotní způsobilosti.
  5. 5. Minimálně šest hodin před realizací práva na sexuální uspokojení ženy je muž povinen zdržet se konzumace alkoholických nápojů a nepovolených drog. Státem legalizované drogy (káva, čokoláda, počítačové hry aj.) je muž oprávněn přijímat pouze v množství menším než malé; konkrétní hranice bude u každé drogy určena vyhláškou.
  6. 6. Každý muž je povinen se celoživotně vzdělávat a každoročně předkládat potvrzení o úspěšném absolutoriu školení. Prezenční forma výuky může být nahrazena e-learningem nebo samostudiem časopisu Cosmopolitan.
  7. 7. Každý muž je povinen při pobytu na veřejnosti nosit na viditelném místě horní poloviny těla tzv. parametrový odznak s označením velikosti své pomůcky pro uspokojování (kategorie 1 až 4). Soulad tvrzené kategorie se skutečnou velikostí je muž povinen na vyzvání prokázat.
  8. 8. Muž, který nenajde bod G, bude za úsvitu pro výstrahu a bez milosti zastřelen.

Věřím, milé sestry a kolegyně, že přijetím tohoto komuniké učiníme další krok na naší cestě z otroctví k dosažení blaženosti.

Děkuji vám za pozornost a přeji každé z nás plné sexuální uspokojení.

(Psáno pro Reflex.cz, kde byl článek publikován 25. 3. 2014)

Autor: Daniela Kovářová | pátek 4.4.2014 10:31 | karma článku: 41.48 | přečteno: 17438x

Další články blogera

Daniela Kovářová

Kdo hájí zájmy dětí

Zájem dítěte je nejvyšší metou, kterou si jako zaklínadlo opakují rodiče, rodinní advokáti, opatrovníci i opatrovničtí soudci při každém rozhodování o dětech.

26.3.2024 v 15:00 | Karma článku: 19.24 | Přečteno: 423 | Diskuse

Daniela Kovářová

Mají se ovládat i ženy?

Ze všech stran slyšíme hlučné kritiky a poukazování na údajně nebezpečné chování, kterého se dopouštějí ti děsiví muži: pískají na ženy, nevhodně je okukují, neslušně jim nadbíhají.

20.3.2024 v 12:57 | Karma článku: 31.51 | Přečteno: 789 | Diskuse

Daniela Kovářová

Anticikanismus jako nová politická korektnost

Národy mluví různými jazyky. Pro leckoho je to možná novinka, ale platí to už od dob Babylónské věže. A různé jazyky překvapivě používají pro různé významy různá slova.

17.3.2024 v 10:05 | Karma článku: 37.65 | Přečteno: 940 | Diskuse

Daniela Kovářová

Vše škodlivé pro naše děti

Alkohol, heroin, tabák, kokain, HHC a mnohé další nezdravosti před dětmi zamykáme a trestáme každého dospělého, který je prodává nebo dává dětem.

16.3.2024 v 9:37 | Karma článku: 27.27 | Přečteno: 542 | Diskuse

Další články z rubriky Ostatní

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 22 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 14.24 | Přečteno: 261 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 18.67 | Přečteno: 447 | Diskuse

Olča Vodová

zdánlivě zadarmo

(svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...,svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...)

27.3.2024 v 21:18 | Karma článku: 5.14 | Přečteno: 111 | Diskuse

Karel Trčálek

Jak se pracovníci ve školství pomstili uličnímu výboru iFčil oslavujícímu Karlův úspěch

No, mám-li být upřímný, pomsta to byla hodně sladká. Však se taky hned ze všech stran slétly vosy a začaly si dávat do trumpety tak, že se div v té slaďounké šťávičce neutopily....

27.3.2024 v 10:51 | Karma článku: 31.13 | Přečteno: 595 | Diskuse
Počet článků 188 Celková karma 31.96 Průměrná čtenost 2325

Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...